Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Beveik BMW M7 – Ženevoje pristatytas BMW M760Li

Kone labiausiai BMW automobilių gerbėjų laukiamas žaisliukas – prabangos ir galios derinys BMW 760Li oficialiai pristatytas Šveicarijoje vykstančioje Ženevos automobilių parodoje.
BMW M760Li
BMW M760Li / Algirdo Venskaus / waska.lt nuotr.

M760Li po kapotu bus nauja 12 cilindrų benzininė jėgainė „M PerformanceTwinPowerTurbo“, kuri generuos 441kW/600Ag galią. Ji leis automobiliui nuo nulio iki 100 km/val. įsibėgėti per 3,9 sekundes. Maksimalus automobilio greitis apribotas iki 250 km/val, tačiau galimas ir 305 km/val. greitis, jeigu komplektuojamas M760Li bus su „M Drivers“ paketu.

Automobilis vidutiniškai vartos kiek daugiau nei 12 litrų benzino šimtui kilometrų, o aplinką su lig kiekvienu kilometru užterš vidutiniškai apie 294 gramais nuodingųjų dujų.

Algirdo Venskaus / waska.lt nuotr./BMW M760Li
Algirdo Venskaus / waska.lt nuotr./BMW M760Li

Variklis bus poruojamas su 8 laipsnių automatine pavarų dėže „SteptronicSport“. Ši pavarų dėžė, kuri yra standartinės įrangos sąraše, buvo kuriama specialiai V12 varikliui, kad važiavimas taptų dar labiau sportiškesnis netgi tokio dydžio automobilyje.

M760Li po kapotu bus nauja 12 cilindrų benzininė jėgainė „M PerformanceTwinPowerTurbo“, kuri generuos 441kW/600Ag galią, kuri leis automobiliui nuo nulio iki 100km/val. įsibėgėti per 3,9 sekundes.

Sėdintys keleiviai turėtų jaustis itin komfortiškai šiame automobilyje, nes pakabos sistema „ExecutiveDrive Pro“ kėbulo svyravimus sumažina iki minimumo.

Tiek sportiškos išvaizdos, tiek važiavimo suteikia 20 colių skersmens „M Performance“ lengvo lydinio ratlankiai, o staigų ir saugų automobilio sustojimą garantuos 19 colių skersmens diskiniai stabdžiai „M Sport“.

„BMW M760Li xDrive“ aprūpintas ir pažangiomis vairuotojo asistavimo sistemomis, tarp kurių: „DrivingAssistantPlus“ su automatine vairavimo ir eismo juostos palaikymo funkcija, įspėjančios sistemos apie susidūrimus iš galo ir šono, vairavimo transporto spūstyje asistavimo funkcija, galimybė matyti kameromis fiksuojamą vaizdą aplink automobilį ir panoraminio vaizdo funkcija.

Šio sedano kėbulas apipavidalintas M aerodinaminiu paketu ir išsiskiria plačiomis oro paėmimo angomis priekyje, minėtais 20 colių ratlankiais, elegantiška ortakių linija šonuose ir kitais apdailos elementais bei specialiais M ir V12 ženkliukais.

Šio modelio salone taip pat M apdailos paketui būdingi atributai – odinis M serijos vairas su pavarų perjungimo svirtimis, durų slenksčiai su apšviečiamu V12 logotipu, specialus spidometras su „M760Li“ logotipu, pedalai su plienine apdaila. Tiesa, šio automobilio pirkėjai M apdailos paketą galės iškeisti į subtilesnės išvaizdos „Excellence“ automobilio apipavidalinimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito