Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 03 13

Dešimt naujų automobilių modelių, apie kurių pirkimą verta svarstyti šiemet

Remiantis JAV leidinio „Consumer Reports“ sudarytu reitingu, vieni saugiausių ir patikimiausių automobilių, kuriuos galima įsigyti 2023-iaisiais metais yra hibridiniai modeliai. Dauguma jų – Japonijos gamintojų, tokių kaip „Toyota“ ar „Nissan“.
10 naujų automobilių modelių
10 naujų automobilių modelių / 15min montažas

„Consumer Reports“ reitingą sudarė vertindami naujus automobilius įvairiais aspektais. Jie buvo išbandyti kelyje, surinkti duomenys apie jų patikimumą ir saugumą, taip pat atsižvelgta ir į savininkų atsiliepimus.

Reitingo autorių teigimu, pastaraisiais metais automobilių gamintojai išplėtė elektrinių ir hibridinių sedanų, pikapų ir visureigių galimybes ir atnaujino beveik visų modelių standartines funkcijas.

Praėjo tie laikai, kai automobilių pirkėjai turėjo mokėti didesnius pinigus už tokius privalumus kaip LED priekiniai žibintai ar multimedija. Dabar praktiškai viską jau galima rasti ir bazinėje komplektacijoje.

Be to, elektromobilių ir hibridinių automobilių populiarumą lėmė ir valstybių taikomos subsidijos įsigyjant mažiau taršias ar visai netaršias transporto priemones. Kviečiame susipažinti su „Consumer Reports“ sudarytu dešimties geriausiai įvertintų modelių sąrašu. Automobiliai sąraše pateikti abėcėlės tvarka. Pridedame ir modelių nuotraukas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas