Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kinai hibridinį BYD sedaną reklamuoja surežisuotose „drag“ tipo lenktynėse

Kinijoje pagamintas „BYD Qin“ – automobilis apie kurį daug girdėti mums neteko ir, ko gero, neteks. Mat, jis skirtas tik vietinei rinkai, todėl vakarų pasaulio nelabai domina.
„BYD Qin“ traukos lenktynėse
„BYD Qin“ traukos lenktynėse / Kadras iš vaizdo siužeto
Temos: 2 Kinai Kinija

BYD teigia, kad su 1,5 litro „turbo“ benzininiu varikliu bei dviem papildomais elektros motorais ši mašina 100 km/val. pasiekia per 6 sekundes. Bendra 298 AG ir 440 Nm galia, 50 km su pilnai įkrautomis baterijomis įveikiamas atstumas ir 2,0 l/100 km vidutinės sąnaudos, važiuojant hibridiniu režimu skamba išties patraukliai.

Tačiau hibridinę šio automobilio versiją gamintojas nutarė pareklamuoti suvaidintomis „drag“ tipo traukos lenktynėmis. O tai jau privertė šiek tiek suabejoti tokiais deklaruojamais gamintojo parametrais.

BYD nuotr./„BYD Qin“
BYD nuotr./„BYD Qin“

Traukos lenktynėse „BYD Qin“ aplenkė tokius automobilius, kaip „Nissan 350Z“ ar net „Mitsubishi Evolution“. Tačiau atkreipkite dėmesį į režisūrą – po starto matoma, kaip vos 200 AG turintis „Subaru BRZ“ kapstosi pačiame gale, tačiau kažkokiu magišku būdu finišo liniją šis automobilis kerta trečioje vietoje. Juk kiekvienas žino, kad BRZ/GT86 nėra sukurti „drago“ lenktynėms. Taip pat siūlome atkreipti dėmesį ir į „Mitsubishi Evolution“ startą.

Kinai paviešino ir dar vieną klipą, kuriame jų „hibridinis etalonas“ lenktyniauja prieš dar galingesnius automobilius, tačiau apgailėtinas montažas neleidžia suprasti, kaip „BYD Qin“ sekėsi lenktyniauti prieš „Porsche 911“ arba „Ford Mustang“ automobilius.

Kad ir kaip būtų, visko sureikšminti nereikėtų – Kinijoje tokia praktika, kada vietiniai automobiliai yra geresni nei „vakarietiški“, yra taikoma jau ne pirmą (ir tikrai ne paskutinį kartą).

VIDEO: „BYD Qin“ traukos lenktynėse „aplenkia“ konkurentus
VIDEO: Hibridinis „BYD Qin“ prieš vakarietiškus automobilius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito