Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Klaipėdoje asfaltas padengs dar 9 žvyrkelius už 1,95 mln. eurų

Klaipėdos miesto savivaldybė pasirašė sutartį dėl dar 9 Tauralaukio kvartalinių gatvių ar jų ruožų rekonstravimo. Didžiąją dalį darbų numatoma atlikti per šiuos ir ateinančius metus.
Kelininkai turi dirbti net per alinančius karščius
Kelininkai turi dirbti net per alinančius karščius / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Pagal su UAB „YIT Lietuva“ pasirašytą sutartį bus asfaltuojamos šios Tauralaukio gatvės: Vėjo gatvės ruožas (nuo Pajūrio g. iki Slengių g.); Žvaigždžių gatvė; Vaivorykštės gatvė; Griaustinio gatvė; Lietaus gatvė; Slengių gatvė; įvažiuojamasis kelias į Žvaigždžių g. 17, 21; Arimų gatvės ruožas (nuo Tuopų g. iki Slengių g.); Privažiuojamojo kelio tarp Uosių g. ir Virkučių g. akligatvis. Darbų vertė: 1,95 mln. Eur.

Gatvių asfaltavimo darbai Tauralaukyje vyksta jau kelerius metus, asfaltas padengė Debesų, Smėlio, Vėjo, Akmenų gatves, esančias šalia pagrindinio kelio per Tauralaukį (Pajūrio g.), kuris taip pat šiuo metu baigiamas rekonstruoti.

„Pernai persikėlėme ir į kitapus pagrindinio kelio esančią kvartalo dalį, čia atlikta 90 procentų darbų Virkučių gatvėje ir buvusiame neasfaltuotame Klaipėdos gatvės ruože, netrukus bus įveikti ir likę 10 procentų. Pagal naujai pasirašytą sutartį darbai taip pat bus pradėti neužilgo, planuojame, kad rangovai galės startuoti balandžio mėnesį“ – sako savivaldybės administracijos direktorius Gintaras Neniškis.

Įgyvendinus projektą bus sutvarkyta nemaža dalis Tauralaukio, žvyrkelių asfaltavimas numatomas ir kitose miesto vietose. Gatvės asfaltuojamos savivaldybės lėšomis, taip pat patvirtinta tvarka, pagal kurią greičiau sulaukti darbų galima prisidėjus patiems gyventojams ar įmonėms. Šiais ir ateinančiais metais, be minėtų gatvių Tauralaukyje, bus asfaltuojamos gatvės sodų bendrijose – Baltijos 1-oji, Baltijos 13-oji, Tylos ir Dianos gatvės. Gyventojams prisidedant bus asfaltuojamos Dienovidžio, Užlaukio, Dailės, Arimų, Neringos ir Vikingų gatvės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas