Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kvailiausi automobilių vagys: JAV nusikaltėlis įkliuvo, nes susižavėjo Saulės užtemimu

JAV Floridos valstijos policija sulaikė vyruką, įtariamą automobilio vagyste. Vagišius sulaikytas rugpjūčio 21 d., kai visa Amerika grožėjosi vykusiu Saulės užtemimu.
„Mitsubishi Eclipse Cross“
„Mitsubishi Eclipse Cross“ / „Mitsubishi“ nuotr.

„Orlando Sentinel“ praneša apie šį neeilinį įvykį – policijai padėjo Saulės užtemimas. Pareigūnai sekė karštomis automobilio vagies Jocsan Feliciano Rosado (22 m.) pėdomis. Prasidėjus Saulės užtemimui jis sustojo ir nuėjo apsipirkti į „Harbor Freight Tools“ prekybos centrą, nes neturėjo akis nuo spindulių apsaugančių priemonių.

Policija vagį sulaikė tuo metu, kai jis, užsidėjęs suvirintojo kaukę, žvelgė į dangų. Žurnalistai pažymi, kad tokia kaukė tikrai nėra labai tinkama stebėti tokiam reiškiniui. Be to, ji trukdė pamatyti ir sėlinančius pareigūnus.

Pareigūnai nepraneša, kokios markės automobilį pavogė jaunuolis. Tai iškart davė peno internautų fantazijai. Jie juokauja, kad tokią dieną reikėjo vogti tik „Mitsubishi Eclipse“ (angl. eclipse – užtemimas).

Kiek anksčiau JAV žiniasklaida pranešė apie kitus apsikvailinusius automobilių vagis. Pvz., Teksase pavogę „Lamborghini“ vagišiai, sprukdami nuo policijos, sulaužė superautomobilį. Šis galiausiai užsidegė.

Rugpjūtį panaši nesąmoninga istorija nutiko ir Ajovos valstijoje: vagišius nukniauktą sportinį automobilį perdažė purškiamais dažais ir tikėjosi, kad niekas jo neatpažins.

Ar žinote kvailesnių vagių?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?