Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Latvijos policininkai važinės „Opel Insignia“ automobiliais

Latvijos policijai pristatyti nauji „Opel Insignia“. Atnaujindama savo automobilių parką, Latvijos valstybinė policija įsigijo 40 naujų „Opel Insignia”, kad užtikrintų tinkamą savo šalies pirmininkavimą ES Tarybai. Automobilių pristatymą įgyvendino oficialus „Opel” atstovas Latvijoje „Auto Blitz”, kuris laimėjo Latvijos vidaus reikalų ministerijos skelbtą konkursą. „Insignia” modelio pasirinkimą lėmė keletas svarbių ypatybių: reikalavimus atitikusios saugumo technologijos, eksploatacinės savybės, visi keturi varomieji ratai ir automatinė transmisija.
Latvijos policijos „Opel Insignia“
Latvijos policijos „Opel Insignia“

„Opel Insignia“, skirti Latvijos valstybinei policijai, buvo konstruoti modernioje „Opel“ gamykloje Riuselsheime, Vokietijoje. Atsižvelgiant į policijos darbo specifiką, „Insignia“ modeliams gamykloje buvo pritaikyta keletas patobulinimų – paaukštinta prošvaisa, sutvirtinta pakaba, amortizatoriai ir spyruoklės įgavo naujų savybių, variklio skyriui pritaikytas apsaugos skydas, generatoriui ir starteriui suteikta daugiau galios.

Latvijoje automobiliuose įrengtos pažangiausios radarų sistemos, aukštos rezoliucijos kameros bei kiti specifiniai įrenginiai reikalingi policijos darbui.

„Opel” flagmanas „Insignia” turi ir kitų pažangių technologijų. Naujausios kartos elektroninė važiuoklės kontrolės sistema reaguoja į besikeičiančias važiavimo sąlygas realiuoju laiku, o „FlexRide” sistema automatiškai valdo amortizavimo kontrolę (CDC) veikiančią su 4 kanalų ABS sistema, elektronine stabdžių galios paskirstymo sistema, praslydimo sistema ir „ESP Plus”.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento