Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Mercedes Benz“ atnaujino C klasę – Lietuvą pasieks liepą

Vokietijos „Mercedes Benz“ pristatė atnaujinus C klasės sedaną ir universalą. Pabrėžiama, kad atnaujinant automobilius, daugiausia dėmesio buvo kreipiama į priekinius transporto priemonių žibintus ir galinių žibintų konstrukciją. Automobiliuose sumontuotos pagalbos sistemos siekia S klasės lygį.
„Mercedes-Benz“ atnaujino C klasę – didžiausias dėmesys žibintams
„Mercedes-Benz“ atnaujino C klasę – didžiausias dėmesys žibintams / Gamintojo nuotr.

„Mercedes Benz“ C 200, C 200 4MATIC ir C 220 d rinkose pasirodys šių metų liepą.

Pristatomi modeliai turės naujus variklius: C 200 ir C 200 4MATIC – keturių cilindrų benzininius, o C 220 d – keturių cilindrų dyzelinį variklį, priklausantį naujausiai variklių šeimai. Šio modelio degalų sąnaudos sieks 4,4– 7 litrus degalų 100 km.

Prioritetas – saugumas

Atnaujinti C klasės modeliai aprūpinti patobulintais patogumo sprendimais. Vienas jų – „Driving Assistance Plus“. Tai naujausia vairavimo pagalbos sistema, padedanti saugiau valdyti automobilį ir gebanti automatiškai reguliuoti greitį prieš posūkius, sankryžas ir kitas kliūtis.

Automobilyje integruota „Multibeam“ sistema leidžia sureguliuoti priekinius žibintus atsižvelgiant į esamas eismo sąlygas. Patobulintuose modeliuose sumontuoti skaitmeniniai prietaisų skydeliai su 12,3 colio įstrižainės ekranu.

Komforto sistemos

Transporto priemonėje daug dėmesio skirta patogumui. Atnaujinta sistema „Energizing“ reaguodama į oro sąlygas reguliuoja klimato kontrolės sistemos (tarp jų – ir aromatines) ir sėdynių (šildymas, ventiliacija, masažas) funkcijas.

„Multicontour Seat“ funkcija leidžia elektra reguliuoti šonines ir juosmens atramas, įjungia masažą juosmens srityje. Svarbią vairuotojui informaciją padės surasti „Comand Online“ sistema, apimanti 3D navigaciją su topografiniu žemėlapių bei pastatų rodymu. Žadama, kad ši sistema teis itin išsamią informaciją: perspės apie eismo intensyvumą, sąlygas, kitus svarbius įvykius, degalines, esamas degalų kainas ir galimas automobilių stovėjimo vietas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas