Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mercedes-Benz“ gerbėjai kviečiami į vasaros sezono atidarymą

Paskutinį gegužės šeštadienį, Vilniuje, tradiciniu susitikimu vasaros sezoną atidarys „Mercedes-Benz“ gerbėjai. „Avia Solutions group“ arenos didžioji automobilių stovėjimo aikštelė (Gerulaičio g. 1) taps didžiule „Mercedes-Benz“ automobilių ekspozicija po atviru dangumi.
„Mercedes“ gerbėjų renginys
„Mercedes“ gerbėjų renginys / Vidmanto Kažukausko nuotraukos

Nemokamos šventės organizatorius MB klubo prezidentas Pavel Baranovski kviečia visus „Mercedes-Benz“ fanus, savininkus, gerbėjus atvažiuoti, ateiti į kasmet vyksiantį didžiausią „Mercedes-Benz“ renginį Lietuvoje.

– Šiais metais laukiame svečių su įspūdingais automobiliais iš kaimyninių valstybių, giminingų klubų atstovų ypač retų, prabangių ir brangių automobilių savininkus. Kviečiu visus kolegas „Mercedes-Benz“ gerbėjus parodyti savo išpuoselėtus automobilius ir iš anksto registruotis.

Gegužės 27 d. užsiregistravusių dalyvių lauksime nuo 9.00 iki 10.30 val. Renginio pradžią 11.00 valandą – sako MB klubo prezidentas Pavel Baranovski.

Kaip ir iki šiol, šventėje dalyvaujančius automobilius, vertins žurnalistų ir „Mercedes-Benz“ žinovų komisija.

Šįkart visi automobiliai bus suskirstyti pagal amžių bei populiarius modelius. Visų pirma, bus išskirti vyresni nei 45 metų ir jaunesni, kuriuos kasdien matome gatvėse, o visi likusieji bus suskirstyti į grupes pagal kėbulo tipus ir pagaminimo metus. Beje, tie, kurie yra vienaip ar kitaip modifikuoti („tiuninguoti“ ne gamyklose), bus vertinami atskiroje kategorijoje.

„Mercedes-Benz“ atstovai Lietuvoje bendrovė VEHO renginio dalyviams pristatys naujausius automobilius.

Šventės organizatoriai kitą šeštadienį - gegužės 27 d. užsakė gražų orą, tad bus galima mėgautis įstabiais „Mercedes-Benz“ automobiliais, pramogauti ar pasivaržyti. Tikimasi pasiekti naują „Mercedes-Benz“ automobilių, susirinkusių į vieną vietą, Lietuvos rekordą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas