Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Milžiniškose skolose skęstantį „Fisker“ koncerną gali įsigyti VL kompanija

„General Motors“ valdybos nariams tikrai nepatiko „Fisker Karma“ hibridai. Vienas iš pramonės gigantės vadovų, Bobas Lutzas dėl to nusprendė šiame kėbule sumontuoti „Corvette ZR-1“ V8 jėgainė su mechaniniu kompresoriumi, o gautą rezultatą pavadino „VL Destino“.
„Destino“ sportinis sedanas
„Destino“ sportinis sedanas / Gamintojo nuotr.
Temos: 1 „Fisker“

Visgi, panašu, kad bankroto neišvengsiančios kompanijos vairas gali būti perimtas būtent šios, VL kompanijos. Akivaizdu, kad jie parodys susidomėjimą, siūlydami savo kainą už tai, kas liko iš „Fisker“.

„Karma“ hibridai pasižymėjo ne tik puikiomis dinaminėmis savybėmis, bet ir grakščia, „ekologiškiems“ automobiliams nebūdinga išvaizda, techniniais sprendimais. Tai – elektromobilis, turintis vidaus degimo variklį, tačiau jo vaidmuo šiuose „Fisker“ automobiliuose yra toks pats, kaip generatoriaus – benzininės jėgainės krauna elektros baterijas.

Ne paslaptis, kad daugybė žmonių, nesuprantančių tokių hibridų paskirties iš tiesų rinktųsi galingas versijas, kurias užvedus per kūną nubėgtų šiurpas, vietoje to, kad save įsivaizduotų begarsėje „Fisker Karma“ vardu pavadintoje laboratorijoje ant ratų.

Negana to, GM valdybos narys Bobas Lutzas visai neseniai pareiškė, kad globalinis atšilimas yra viso labo išpūstas burbulas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas