Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujas automobilių švaros centras Vilniuje automobilius dengs nano danga

Nanotechnologijų bendrovė „NanoWay“ plečia savo veiklą ir nuo šiol vykdys ne tik inovatyviųjų elementų prekybą, bet ir teiks automobilių paviršių plovimo, padengimo ir apdorojimo paslaugas Vilniuje.
Nano plovyklos atidarymas
Nano plovyklos atidarymas / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Purvas „atšoka“ nuo paviršiaus

Pasak įmonės įkūrėjų, pagrindinės priežastys įsteigti švaros centrą – gausi nanotechnologijų produktų, kurie skirti automobilio švarai ir estetikai palaikyti, paklausa. „Dažnas klientas įsigydamas produktus teiraujasi apdorojimo subtilybių, dažniausiai šį darbą nori patikėti profesionalams, kurie turi patirties kaip išvengti pagrindinių šiuolaikiškos technologijos panaudojimo klaidų, todėl supratome, kad turime siūlyti ne tik priežiūros produktus, bet ir teikti pačios priežiūros paslaugas, taip pat papildomai atlikti iš švaros paslaugas..

Vilniuje atidaromas naujomis technologijomis paremtas automobilių švaros centras adresu Priegliaus g. 2, siūlys platų nanotechnologijų paslaugų spektrą automobilių padengimą nano danga, tačiau klientai galės rinktis ir švaros paslaugas įprastomis medžiagomis. Taip pat žadama taikyti specialias kainas studentams ir senjorams.

Pagerintas salonų priežiūros variantas

Mūsų darbuotojai už standartinio tipo valymo paslaugas pasiūlys padengti apsauginėmis nanotechnologijų dangomis už įprasto valymo kainą, apsauginė danga tiesiog „dovanojama“. Galime išvalyti automobilio saloną, tačiau galime ir papildomai paviršius padengti „NanoWay“ apsaugine danga, kuri apsaugos interjero/eksterjero detales nuo dėvėjimosi ir sumažins apnašų kaupimąsi, todėl jūsų automobilis ilgai išliks švarus ir prižiūrėtas.

Įmonės įkūrėjai Dominykas Druskis ir Mindaugas Puzinauskas taip pat atskleidžia, kad „NanoWay” vardas pardavinėjamas franšizės principu:„Džiugu matyti, kad yra pakankamai norinčių naudoti mūsų vardą užsienyje. Šiuo metu daugiau kaip 8 valstybės atstovauja mūsų prekinį ženklą. Daugiau kaip 50 užsienio partnerių, kurie platina mūsų produkciją svetur. Todėl žinome, kad esame puikiai žinomi užsienio regionuose, tai leidžia mums tobulėti, plėstis ir gerinti paslaugų kokybę bendradarbiaujant su ilgą patirtį prikaupusiais estetikos ir švaros centrais. Lietuvoje vykdome integruotą veiklą, Kaune įrenginėjami nauji, inovatyvūs automobilių švaros centrai, Klaipėdoje išvysime švaros centrą pusės metų laikotarpį, per metus žadame įkurti mažiausiai 2 naujas savitarnas Vilniaus ir Kauno regionuose, didinam plėtrą ne tik produkcijos pardavimuose, bet ir švaros paslaugų srityje.

„NanoWay“ taip pat kuria dar rinkoje nematytą ir negirdėtą produktą, kuris prie stiklinių paviršių, automobilio dažytų ir lakuotų kėbulo detalių nepalieka riebalinių pirštų antspaudų. Šią technologiją vis dar testuojame ir mėginame, tačiau rinkoje ketiname pateikti iki kitų metų antro ketvirčio. Ši technologija yra panaši į mūsų standartines apsaugines dangas, atlieka identiškas savybes, tačiau vienas išskirtinumas – jokių nugleizotų rankomis ir pirštais paviršių“.

Jei tau rūpi gamta, atmink, kad nanotechnologijomis apdorotas paviršius ne tik įgyja išskirtines savybes, bet ir šiame procese naudojami produktai yra draugiški žmogui ir gamtai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas