Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujas žaidėjas Vilniaus gatvėse: visame mieste – raudoni elektriniai dviračiai

Nuo vasaros gatvėse galima pamatyti naujovę: raudoni dviračiai, kurie veikia panašiai, kaip paspirtukai. Ateini, nuskenuoji QR kodą ir važiuoji. Tuo pačiu į rinką žengė naujas veikėjas – „RIDE“.
Paspirtukai
Dviračiai / Madeinvilnius.lt

„RIDE“ – tai naujos kartos elektrinių dviračių dalijimosi paslaugų teikėja. Naudotis el. dviračiais yra taip pat paprasta, kaip naudotis paspirtukais ar automobilių dalijimosi paslauga. Užtenka turėti programėlę, joje susirasti artimiausią el. dviratį, nusiskenuoti QR kodą ir važiuoti. Už e. dviračius vartotojas moka tik tada, kai jais naudojasi. Dviračius galima statyti tik tam skirtose vietose.

„Pagaliau „RIDE” yra ir Vilniuje. Patogiausia kelionė už tikrai prieinamą kainą leis jums ramiai sėdėti ir mėgautis maloniausia kelione”, – rašoma įmonės socialinių tinklų paskyrose.

El. dviračiai Vilniaus gatvėse pristatyti birželio 1 d. Šis žaidėjas į rinką įžengė patyliukais, o visi gyventojai pirmąją vasaros dieną dviračius galėjo išbandyti nemokamai. Įprastu metu kelionė kainuoja 20ct/min. Atrakinimas ir rezervacija yra nemokami.

„RIDE” – tai latviškas prekės ženklas, savo veiklą vykdantis keliuose Latvijos miestuose. Vilnius jiems yra pirmoji užsienio rinka, į kurią ši įmonė įžengė siūlydama el. dviračių nuomos paslaugas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito