Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Naujojoje Meksikoje policijos pareigūnas apšaudė penkis vaikus gabenusios moters automobilį

Eilinis eismo dalyvio sustabdymas tapo tikra drama, kurios metu 14-etis užpuolė policijos pareigūną, taip pat vyko gaudynės važiuojant dideliu greičiu, o vienas iš patrulių šovė į nuo jo sprunkantį pilną vaikų vienatūrį.
Incidentas Naujojoje Meksikoje
Incidentas Naujojoje Meksikoje / nuotr. iš vaizdo įrašo

Kaip skelbia KRQE.com portalas, vairuotojai ir jos sūnui šiuo metu pareikšti kaltinimai, o Naujosios Meksikos policija atlieka incidente dalyvavusių pareigūnų elgesio tyrimą.

Viskas prasidėjo dar spalio 28 d., kai patruliuodami magistralėje į šiaurę nuo Taoso valstijos policijos pareigūnai sustabdė Orianos Farrell vienatūrį. Ji 55 mylių per val. (89 km/val.) zonoje važiavo 71 mylių per val. (114 km/val.) greičiu. Automobilyje tuo metu buvo penki vaikai. Kaip praneša Taoso naujienų agentūra, jų amžius siekė nuo 6 iki 18 m.

Lapkričio 16 d. KRQE.com tinklalapyje paskelbtame vaizdo registratoriaus užfiksuotame įraše matyti, kaip O.Farrell ginčijasi su pareigūnais negalėdama apsispręsti, ar vietoje sumokėti 126 dolerių (323 Lt) baudą, ar atvykti į teismą. Prieš grįždamas į patrulinį automobilį pareigūnas dar paliepia vairuotojai išjungti variklį ir laukti.

VIDEO: Incidentas Naujojoje Meksikoje

Užuot paklususi O.Farrell nuvažiuoja ir pareigūnams tenka ją stabdyti dar kartą. Artėdamas prie vairuotojo pusės durelių policininkas neatrodo labai patenkintas tokiu pažeidėjos elgesiu. Jis keletą kartų garsiai surėkia liepdamas moteriai išlipti iš automobilio, o galiausiai pats pabando ištraukti ją lauk.

Vaizdo registratoriumi įamžintame siužete galima girdėti, kaip O.Farrell vaikai šaukia prašydami pareigūnų palikti jų mamą ramybėje.

Vieną akimirką 14-etis vairuotojos sūnus išlipa iš vienatūrio ir nueina prie pareigūno. Visgi savo veiksmų planus tenka pergalvoti po to, kai policininkas išsitraukia elektros šoką ir nukreipia jį į jaunuolį. Pastarasis sėda atgal į vienatūrį, o tuo metu patrulis toliau mėgina ištraukti lauk O.Farrell.

Visgi savo veiksmų planus tenka pergalvoti po to, kai policininkas išsitraukė elektros šoką ir nukreipia jį į jaunuolį.

„Klausykit, aš ketinu dar kartą paprašyti jūsų išlipti iš automobilio, o tada ištraukti jus lauk. Ar supratot? – klausia pareigūnas. – Jums jau gresia kaltinimai dėl pasipriešinimo policijos pareigūnui. Jūs bėgote nuo manęs.“

„Pone, aš sustojau, niekur nebėgau, – atsako O.Farrell. – Matote mano vaikus. Aš nedarau nieko neteisėto. Tiesiog noriu nuvežti juos į Rio Grande.“

Galiausiai moteris sutinka išlipti iš automobilio ir pakalbėti su pareigūnu už vienatūrio. Visgi tas pašnekesys ilgai neužtrunka ir vos tik patrulis paprašo apsisukti O.Farrell pasileidžia link vairuotojo durų. Policininkas ją čiumpa ir kova tęsiasi.

Tuomet iš automobilio iššoka jos 14-etis sūnus ir pasileidžia prie pareigūno. Tarp jų įvyksta trumpos grumtynės. Patrulis vėl išsitraukia elektros šoką ir jaunuolis vėl sėda atgal į vienatūrį bei užsidaro duris.

Pasirodo į pagalbą patruliams atvykęs ekipažas. Vienas iš jo pareigūnų išsitraukia lazdą ir šaukiant viduje sėdinčiai šeimynai išdaužia galinį vienatūrio langą. Moteris vėl nuvažiuoja, o tuo metu vienas iš pareigūnų paleidžia į automobilį tris šūvius.

Prasideda O.Farrell gaudynės, tačiau galiausiai sustojusi prie viešbučio moteris pasiduoda.

Moteris vėl nuvažiuoja, o tuo metu vienas iš pareigūnų paleidžia į automobilį tris šūvius.

KRQE.com žiniomis, moteris ir jos paauglys sūnus buvo suimti. Motinai pateikti kaltinimai dėl netinkamo elgesio su vaikais, pasipriešinimo policijos pareigūnams ir narkotikų laikymo. Kaip skelbia „Taos News“ policijos pareigūnai, vienatūryje rado dvi marihuanos suktines. Jos sūnus apkaltintas pareigūno užpuolimu.

Pranešama, kad šeima gyvena Memfyje, o Naujojoje Meksikoje lankėsi pažintiniais tikslais.

Valstijos policijos departamentas pareigūnų vardų neatskleidžia, tačiau praneša, kad dėl incidento abiejų jų elgesys yra tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas