Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Niurburgringe pastebėtas užmaskuotas „Volvo V60 Polestar“

Geros naujienos „Volvo“ mėgėjams. Niurburgringe buvo pastebėtas bandomas „V60 Polestar“ prototipas – Švedijos automobilių gamintojas stiprina savo poziciją prabangių bei galingų mašinų segmente.
„Volvo S60 Polestar“
„Volvo S60 Polestar“ / „Volvo“ nuotr.

Kiek anksčiau ši kompanija pristatė „S60 Polestar“ prototipą, po kurio variklio gaubtu buvo sumontuota galinga šešių cilindrų jėgainė su turbokompresoriumi. Visus varančiuosius šio modelio ratus suko 508 AG ir 575 Nm – greičiu automobilis be didesnių pastangų pranoko „Mercedes-Benz C63 AMG“.

Tačiau paskelbus apie serijinę tokių modelių gamybą „Volvo“ mėgėjai nusivylė. Džiūgavo tik australai. Mat, Švedai serijinius „S60 Polestar“ skyrė tik Australijos rinkai, o ir tokių automobilių tiražas, pasak kompanijos, bus ribojamas. Negana to, serijiniai modeliai nebus tokie brutalūs, kaip prototipas – automobilio visus varančiuosius ratus suks 350 AG ir daugiau nei 500 Nm, o iki 100 km/h serijiniai „S60 Polestar“ įsibėgės per 4,9 sekundės.

Visgi, sugrįžkime į Niurburgringą. Automobilių fotografai čia aptiko užmaskuotą „Polestar“ universalą. Prototipo priekį, slenksčius bei galą dengė kamufliažinė spalva. Papildomas spoileris virš galinio lango taip pat aptrauktas prototipams būdinga grafika.

„V60 Polestar“ nuo įprastų V60 modelių išsiskiria ir didesnio skersmens ratlankiais, už kurių slepiasi galingesnė stabdžių sistema. Automobilio nuotraukas galite peržiūrėti čia.

Neaišku, kada ir kokiose rinkose bus parduodami „V60 Polestar“ universalai, tačiau reikia tikėtis, kad tokius automobilius gaus ne tik australai. Tai būtų puikus atsakas į galingus vokiškus universalus, o juk truputis konkurencijos pramonėje yra labai geras dalykas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?