Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Panevėžyje dovanas dalijo keturračius pasibalnoję Kalėdų seneliai

Keturratininkus vienijantis Panevėžio klubas „Bebrai“ surengė kalėdinę akciją. Jos metu Kalėdų seneliais persirengę keturratininkai aplankė dvi įstaigas ir atgabeno dovanų.
Renginio akimirka
Renginio akimirka / Organizatorių nuotr.

Kaip teigė Panevėžio keturračių klubo „Bebrai“ atstovai, tokią kalėdinę akciją jie sugalvojo pirmą sykį. Buvo nuspręsta aplankyti „SOS vaikai“ šeimos namus bei gyvūnų globos įstaigą „Mažas draugas“.

Prie šios akcijos prisidėjo per dvidešimt klubo narių, o trylika iš jų pasipuošė Kalėdų senelių aprangomis ir pasibalnoję savo plieninius žirgus iškeliavo įteikti dovanas.

„Tokią akciją sugalvojome pirmą sykį, tačiau tikime, kad ji taps gražia mūsų klubo tradicija. Tikrai buvo smagu važiuoti per miestą apsirengus Kaledų seneliais. Mieste sulaukėme dėmesio iš žmonių. Džiaugiamės, kad galėjome kažkam praskaidrinti nuotaiką ir nuvežti dovanų dviem įstaigoms. Sustojome ir prie Panevėžio Kalėdų eglės, kur vaikams dalijome saldainius“, – sakė „Bebrų“ klubo atstovas Kęstutis.

„SOS vaikai“ šeimos namų vaikams keturratininkai išdalijo dvidešimt dovanėlių, o gyvūnų globos namams buvo paaukota maisto, kraiko bei kitų priemonių keturkojų priežiūrai.

„Vakar mus aplankė Kalėdų senelių pulkas su keturračiais. Tokio veiksmo mūsų sodybėlėje dar nebuvo. Pilnas kiemas keturračių, galingų vyrų su šalmais ir kalėdinėmis aprangomis. Pilna priekaba dovanų ir geros nuotaikos. Net mūsų mažieji savanoriai buvo pavėžinti galingais keturračiais.

Kai sužinojom, kad turėsim tokių svečių, tikėjome kad bus gerai, bet kad bus taip gerai pasiruošta, tikrai nesitikėjome. Ačiū Panevėžio keturračių klubui „Bebrai“ už geras emocijas ir dovanas. Gero vėjo ir lauksime sugrįžtant“, – savo „Facebook“ paskyroje rašė VšĮ „Mažas draugas“ atstovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas