Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Panevėžyje – sudėtingos eismo sąlygos: krentantis lietus akimirksniu virto ledu

Už miesto gatvių priežiūrą atsakinga įstaiga „Panevėžio specialus autotransportas“ informuoja, kad susidarius pavojingam meteorologiniam reiškiniui – plikledžiui – situacija miesto gatvėse ir pėsčiųjų zonose yra sudėtinga, rašoma Panevėžio miesto savivaldybės pranešime.
Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka / Arno Strumilos / 15min nuotr.

AB „Panevėžio specialus autotransportas“ nuo pat vidudienio pradėjo pagrindinių gatvių barstymą druskos mišiniu, vėliau bus barstomos ir mikrorajonų gatvės, turimais pajėgumais miesto šaligatviai nuolat barstomi smėliu, nakties metu gatvių barstymas taip pat bus vykdomas intensyviai.

Vairuotojai prašomi atsižvelgti į kelio dangos būklę ir rinktis saugų greitį, nedaryti staigių manevrų. Pėsčiųjų zonos taip pat yra nuolat valomos ir barstomos, tačiau vis dar gali pasitaikyti apledėjusių ruožų. Prašome gyventojų būti atidžiais ir saugoti save bei kitus.

Miesto gatvės ir šaligatviai mechanizuotu ir rankiniu būdu valomi, barstomi bei kitaip prižiūrimi vadovaujantis prioritetais. Pirmiausia valomos pagrindinės miesto gatvės - arterijos, didžiausio pralaidumo gatvės, visuomeninio transporto keliai. Valymo darbai organizuojami taip, kad miesto gyventojai patirtų kuo mažiau nepatogumų.

Savivaldybės įmonėms dedant dideles pastangas, taip pat prašome ir daugiabučių namų gyventojų, daugiabučių namų savininkų bendrijų, privačių valdų savininkų, įmonių, organizacijų, įstaigų būti atsakingais ir pasirūpinti jų naudojamų teritorijų priežiūra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas