Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Parduodamo „Volvo“ metamorfozė – atvykęs į Lietuvą „pajaunėjo“ 200 000 kilometrų

Automobilių skelbimų portale „Autoplius“ – dar vienas parduodamas automobilis su pakoreguotais odometro duomenimis. Šį kartą 15min žurnalistai aptiko „Volvo V70“ automobilį, kurio ridos duomenys – suklastoti.
Nuotrauka iš skelbimo
Nuotrauka iš skelbimo

Neturintis nė 10 metų, solidžiai sukomplektuotas, visapusiškai švarus ir tvarkingas – tokį pirmą įspūdį galima susidaryti apie šį parduodamą „Volvo V70“ automobilį. Tačiau pirmas įspūdis kartais apgauna.

Lietuvoje parduodamas švediškas automobilis „Volvo V70“, Švedijos transporto priemonių registro portalo „Transport Syrelsen“ duomenimis, yra nuvažiavęs jau 465 001 kilometrą.

Nuotrauka iš skelbimo
Nuotrauka iš skelbimo

Tikri „Volvo“ fanai pasakytų, kad per tiek kilometrų „Volvo“ motoras tik spėjo apšilti ir yra pasiruošęs nuvažiuoti dar bent tris kartus tiek.

Deja, kai kuriems žmonėms atrodo kitaip, todėl šie ėmė ir pakoregavo automobilio ridą. Pirkėjai galvos, kad šis automobilis yra nuvažiavęs 261 tūkstantį kilometrų, kadangi būtent tokie skaičiai šviečia automobilio prietaisų skydelyje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Nelegali transformacija: atsukti automobilio ridą – kaip nusipirkti saldainį

Ar automobilio rida turi realios įtakos automobilio būklei, spręskite patys. Daugelis pasakytų, kad rida nepasako tikro automobilio būklės, o ją patikrinti galima tik nuodugniai apžiūrint automobilį. Visgi tiesa yra tokia, kad mažiau pravažiavęs automobilis yra patrauklesnis transporto priemonę norinčiam įsigyti žmogui.

Beje, minėtame automobilių registro portale nurodoma, kad automobilis buvo naudojamas taksi paslaugoms teikti. Kaip ten bebūtų, siūlome apeiti šį skelbimą, jeigu ieškote naudoto „Volvo V70“ automobilio.

Peržiūrėti skelbimą galite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito