Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Per Žolinę – unikalus „Istorinių Audi automobilių klubo“ projektas

Istorinių „Audi“ klubas rugpjūčio 15-16 d. rengia unikalų projektą – „AUDI žiedų formavimas iš automobilių“, rašoma pranešime.
Istorinių Audi automobilių klubas
Istorinių Audi automobilių klubas / Istorinių audi automobilių klubo archyvo nuotr.

Šis renginys per Žolinę suburs dalyvius ir svečius iš visos Lietuvos. Jau užsiregistravo per 100 dalyvių. Pasak organizatoriaus Virgio Sabulio, automobilių mylėtojai Žolinę turėtų pasitikti deramai – su automobiliais. Todėl rugpjūčio 15 d. kviečia į Kėdainių aerodromą.

Šeštadienį 9 val. ryte registracija, o 10 val. – šioje didžiulėje teritorijoje iš skirtingų „Audi“ automobilių bus formuojamas klubo narių mėgstamos markės simbolis – keturi žiedai. Vėliau renginio dalyviai istorinėmis „Audi“ leisis link Kauno, popiet laikinosios sostinės Rotušės aikštėje demonstruos turimus automobilius.

Renginio dalyviai aplankys gražiausias Kėdainių, Vilkijos ir Kauno vietas, naktinės prie laužo sodyboje „Publika“ Pravieniškėse .

Prie projekto jungiasi ir dalyvauja ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje veikiantys „Audi“ entuziastų ir gerbėjų klubai.Organizatorius rengti tokias akcijas paskatino sėkmingas Kovo 11-osios renginys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas