Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Prasidėjo kuklios šių metų „Kauno automobilių dienos“

Aštuonių litų už bilietą nepagailėję ir į penktadienį „Žalgirio“ arenoje prasidėjusias „Kauno automobilių dienas“ atėję žmonės išsinešė dvejopus įspūdžius. Viena vertus, apžiūrėti naujus automobilius ir su transportu susijusius produktus apžiūrėti, pačiupinėti visada įdomu. Kita vertus, šių metų paroda, veiksianti tris dienas, atrodo gana skurdžiai.
„Kauno automobilių dienos“
„Kauno automobilių dienos“ / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Dalyviai neskyrė daug lėšų įspūdingam stendų įrengimui, nesistengė kažkuo labai nustebinti žmones. Iš esmės, tą patį galima pamatyti automobilių salonuose. Daugelį lankytojų nustebino, kad nesimatė Prancūzijos gamintojų lengvųjų automobilių – „Peugeot“, „Renault“, „Citroen“, taip pat – BMW ir „Mazda“, o įspūdingiausiai atrodė Kauno naktinį klubą reklamuojantis „Porsche“ automobilis ir šalia jo pozuojančios merginos.

Šių metų parodoje eksponuojami „Lexus“, „Toyota“, „Mercedes-Benz“, „Audi“ VW, „Nissan“, „Seat“, „Subaru“, „Mitsubishi“, „Kia“, „Dacia“, „Volvo“, „Ford“, „Hyundai“, MAZ modeliai, akcentuojami elektromobiliai.

„Parodos lankytojai galės susipažinti su šviežiausiomis automobilių naujovėmis, pasikonsultuoti ir pasitarti su kvalifikuotais specialistais, išbandyti automobilius ir pajusti vairavimo komfortą. Parodos metu bus galima testuoti automobilius bandomųjų važiavimų metu, kurie vyks Žalgirio arenos specialioje „Test drive“ zonoje”, – žadėjo parodą organizuojančios bendrovės „Ekspozicijų centras” generalinis direktorius Erikas Piskunovas.

Turbūt daugiausia naudos ši paroda atneš „Hyndai“, šiais automobiliais prekiaujanti bendrovė lauke pastatė įspūdingo dydžio vartus su iš tolo šviečiančiu markės pavadinimu. Iš anksto skeptiškai „Hyundai“ automobilius vertinantys vairuotojai buvo nustebę pamatę naujuosius Korėjos gamintojo modelius „i20“, „i30“. „Atrodo kaip tikras automobilis“, – šyptelėjo smalsiai mašinas apžiūrinėjęs vidutinio amžiaus vyras.

Lankytojų žvilgsnius traukė poliuritanine danga padengtas visureigis. Tikinama, kad ši danga atspari smūgiams, trinčiai, korozijai, o ir atrodo išskirtinai. Taip pat būrelis žmonių nesitraukė nuo elektrinio dviračio „Motus“, kuriuo galima pasiekti 50-60 km per valandą greitį.

Norintieji, lauke galėjo išbandyti kai kuriuos demonstruojamus modelius patys slalomo trasoje prie arenos, apžiūrėti lenktyninius automobilius, krovininį transportą ir nedidelį „Nissan“ lėktuvą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas