Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Regitra“ pradeda platinti naują registracijos numerių seriją: vilioja tuos, kurie nori būti BIG

„Regitroje“ nauja numerio ženklų serija: patinkantį derinį ras Nikos ir Nidos, o mopedų savininkai galės įsigyti derinį su užrašu „BIG“.
Nauji numerio deriniai Regitroje
Nauji numerio deriniai Regitroje / Regitros iliustr.

Rugsėjo 24 d. „Regitra“ pakvies įsigyti naujus numerio derinius – suklusti turėtų tokių vardų savininkai, kaip Nika (NIK400) ir Nida (NID400). Šį kartą išskirtinį numerio ženklą ras ir mopedų savininkai, pvz. 01BIG. Patikusius numerio ženklus klientai galės užsisakyti internetu nuo 17 val., o po dienos – ir padaliniuose.

Automobilių savininkai vis dažniau nori įsigyti išskirtinius numerio ženklų derinius. Labiausiai vertinamos yra vardo, pavardės ar net slapyvardžių trumpinių, laimingų skaičių ar tiesiog gražesnės kombinacijos, kurios ne tik suteikia išskirtinumo, bet ir yra lengviau įsimenamos pačiam vairuotojui.

„Tai jau trečias numerio ženklų sąrašas šiais metais. Šįkart turime žaismingą numerio pasirinkimą gero humoro jausmo nestokojantiems mopedų savininkams – 01BIG. Dėmesį turėtų atkreipti ir Nidos kurorto mylėtojai bei gyventojai, nes numerių sąraše turime NID400 kombinaciją. Na, o Nikos vardo savininkėms galime pasiūlyti NIK400 derinius – jie tikrai neleis suklysti, kam priklauso automobilis“, – juokauja Renata Šostakienė, „Regitros“ Transporto priemonių registracijos paslaugų skyriaus vadovė.

„Regitroje“ numerio ženklus užsisakyti galima nesiejant jų su konkrečia transporto priemone, todėl tai gali būti originalus gimtadienio dovanos pasirinkimas. Klientams suteikiama galimybė patiems išsirinkti patikusią raidžių ir skaičių kombinaciją iš planuojamų gaminti numerio ženklų sąrašo, kuris sudaromas abėcėlės tvarka ir atnaujinamas kas keletą mėnesių.

Užsakydami patikusią numerio ženklų raidžių kombinaciją, klientai skaičius gali rinktis nuo 001 iki 999.

61 nauja raidžių kombinacija automobilių numerio ženklams

Automobilių savininkai galės išsirinkti patinkantį numerio ženklų derinį iš 61 naujos raidžių kombinacijos:
NGI, NGY, NGJ, NGK, NGL, NGM, NGN, NGO, NGP, NGR, NGS, NGT, NGU, NGV, NGZ,
NHA, NHB, NHC, NHD, NHE, NHF, NHG, NHH, NHI, NHY, NHJ, NHK, NHL, NHM, NHN, NHO, NHP, NHR, NHS, NHT, NHU, NHV, NHZ,
NIA, NIB, NIC, NID, NIE, NIF, NIG, NIH, NII, NIY, NIJ, NIK, NIL, NIM, NIN, NIO, NIP, NIR, NIS, NIT, NIU, NIV, NIZ.

25 naujos raidžių kombinacijos mopedų numerio ženklams

Nors jau ruduo, mopedų registracija vis dar vyksta gana intensyviai. Užsisakyti naują derinį galės ir mopedų savininkai – jų ženklinimui numatyta išleisti net 25 kombinacijas:
BHI, BHY, BHJ, BHK, BHL, BHM, BHN, BHO, BHP, BHR, BHS, BHT, BHU, BHV, BHZ,
BIA, BIB, BIC, BID, BIE, BIF, BIG. BIH, BII, BIY.

Kaip užsisakyti patikusį numerio ženklą?

Patys pirmieji naujuosius derinius užsisakyti galės klientai, teikiantys užsakymą internetu. Tai daryti bus galima šiandien, rugsėjo 24 d. nuo 17 val. Tuo tarpu rugsėjo 25 d., trečiadienį norimus numerio ženklus užsisakyti bus galima visuose „Regitros” padaliniuose.

Užsakytus numerio ženklus internetu bus galima priskirti savo turimam automobiliui – kartu su nauju registracijos liudijimu numerio ženklai bus pristatyti į artimiausią paštomatą arba tiesiai į namus per kurjerį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas