Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Renault“ paskelbė, kiek Lietuvoje kainuos elektrinis „Megane E-Tech“

„Renault“ atskleidė naujojo „Renault Megane E-Tech 100 proc. Electric“ kainas. Naujajame „Megane E-Tech Electric“ įdiegta moderniausia programinė įranga, rašoma pranešime.
Renault Megane E-Tech Electric
Renault Megane E-Tech Electric / Gamintojo nuotr.

„Megane E-Tech Electric“ klientams siūlys subalansuotą ir optimizuotą vairavimo patirtį už priimtiną kainą. Skirtingos modelių versijos patenkins daugumos klientų poreikius tiek kasdieniam naudojimui, tiek vienkartinėms kelionėms (savaitgalio ar atostogų kelionėms).

Elektromobilis su „Equilibre“ komplektacija, 40 kWh baterija ir 130 AG el. varikliu Lietuvoje kainuos nuo 34 485 €.

Pasirinkus „Techno“ komplektaciją su 60 kWh baterija ir 220 AG el. varikliu, toks modelis Lietuvoje kainuos nuo 41 745 €.

Visada atnaujintas

Dalis „Megane E-Tech Electric“ patirties taip pat susijusi su junglumu. Kad automobilis būtų visada atnaujintas, prie jo nemokamai pridedamas 5 metų „OpenR Link“ sistemos duomenų planas, leidžiantis atnaujinti programinę įrangą naudojant FOTA („Firmware Over-The-Air“) technologiją.

„Megane E-Tech Electric“ elektromobiliui suteikiama 2 metų garantija ir taip pat 8 metų garantija (arba 160 000 km) baterijai.

Užsakymai bus priimami nuo 2022 m. vasario 1 d.

KAINOS LIETUVOJE EQUILIBRE TECHNO ICONIC
EV40 130HP 34 485 € 36 905 €
EV60 220HP 41 745 € 44 165 €

„Renault“

„Renault“, istorinis prekės ženklas ir elektrinių transporto priemonių lyderis Europoje, visada kūrė novatoriškas transporto priemones. Pristačiusi „Renaulution“ strateginį planą, „Renault“ pradėjo ambicingą, vertę kuriančią transformaciją link konkurencingesnio, labiau subalansuoto ir elektrifikuoto asortimento.

Jos tikslas ‒ įdiegti šiuolaikiškas technologijas, energetikos sprendimus ir judumo paslaugas bei inovacijas automobilių pramonėje ir už jos ribų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas