Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Uber“ programėlės vairuotojai galės įvertinti keleivius

Turbūt kiekvienas, bent kartą keliavęs su „Uber“ žino, kad gali įvertinti jį pavėžėjusį vairuotoją. Tačiau ne visi yra girdėję, kad partneriai-vairuotojai taip pat gali vertinti „Uber“ keleivius. Nuo šiol Vilniuje keleivio reitingą sužinoti bus labai paprasta – jis bus rodomas programėlėje šalia „Uber“ naudotojo vardo. Toks atnaujinimas diegiamas visuose pasaulio miestuose, kuriuose veikia „Uber“.
„Uber“ automobiliai
„Uber“ automobiliai / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 „Uber“

„Bendruomenė yra pati svarbiausia „Uber“ dalis. Tūkstančiai žmonių Vilniuje renkasi „Uber“ ne tik dėl galimybės važiuoti greitai, patogiai ir už prieinamą kainą, bet ir dėl partnerių-vairuotojų draugiškumo, mandagumo ir paslaugumo. Atnaujinus programėlę kelionės su „Uber“ bus dar malonesnės tiek keleiviams, tiek partneriams-vairuotojams.

Juk aukštas įvertinimas yra kur kas daugiau nei tai, kuo gali pasigirti savo draugams. Tai ženklas, kad žmonėms malonu su tavimi bendrauti,“ – sako Ennas Metsaras, „Uber“ vadovas Baltijos šalyse.

Tikimasi, kad ši naujovė „Uber“ keleivius paskatins elgtis šiek tiek atsakingiau, pavyzdžiui, mandagiai bendrauti su partneriais-vairuotojais, nešiukšlinti automobilių salonuose ar nevėluoti. Partnerių-vairuotojų reitingai, kaip ir iki šiol, bus rodomi programėlėje, užsisakius kelionę.

Keleivio, kaip ir partnerio-vairuotojo, reitingas „Uber“ programėlėje yra visų gautų įvertinimų vidurkis, matuojamas penkiomis žvaigždutėmis. Vertinimai anonimiški, todėl nei partneris-vairuotojas, nei keleivis negali pamatyti, kas konkrečiai, kada ir kokį įvertinimą skyrė. Iki šiol keleiviai savo reitingą galėjo sužinoti tik pateikę užklausą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento