Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vairuotojams skirtoje programėlėje – galimybė atsiskaityti už plovimo paslaugas

Šiemet rinkoje pasirodžiusi programėlė „carOne“ plečia savo paslaugų vairuotojams spektrą – nuo šiol aplikacijoje bus galima atsiskaityti už automobilių plovimą „H2Auto“ plovyklose.
Automobilių plovykla, Asociatyvi nuotr.
Automobilių plovykla, Asociatyvi nuotr.

Tokia galimybė yra gera naujiena tiems automobilių savininkams, kurie nenori telefone turėti daugybės skirtingų programėlių – vienoje aplikacijoje jie ras visas reikalingas paslaugas vairuotojams.

„Džiaugiamės, kad mūsų siūlomų paslaugų spektras plečiasi ir prie mūsų jungiasi vis nauji partneriai. Nors veiklą pradėjome tik šiemet, bet daugybei vairuotojų jau tapome nepamainomu pagalbininku“, – sako „carOne“ verslo operacijų direktorė Gabija Gertienė.

Gabija Gertienė, carOne verslo operacijų direktorė
Gabija Gertienė, carOne verslo operacijų direktorė

Programėlėje vairuotojai gali ne tik atsiskaityti už plovimą, bet ir apsidrausti privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu, gauti priminimus apie vairuotojo pažymėjimo ar draudimo poliso galiojimo pabaigą, parkuoti automobilį Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Palangoje ir Panevėžyje, įkrauti elektromobilį, išsikviesti pagalbą kelyje, parduoti savo transporto priemonę ar rasti artimiausią autoservisą.

„Džiaugiamės galėdami praplėsti aplikacijos vairuotojams paslaugų spektrą. Tikime, kad mūsų bendradarbiavimas praturtins vartotojų patirtį ir suteiks jiems dar daugiau vertės ir patogumo kasdienėje automobilių priežiūroje“, – sako bekontakčių savitarnos plovyklų tinklo „H2Auto“ marketingo vadovas Adolfas Gelgota.

Minėtos automobilių plovyklos duomenimis, įprastą žiemos mėnesį vidutinis klientas plauna automobilį 1-2 kartus per mėnesį. Vasaros mėnesiais plovimų skaičius padidėja iki 3-4 kartų per mėnesį.

2023 m. vasaros mėnesiais minėtose plovyklose švaros paslaugomis pasinaudojo 750,000 automobilių. Prognozuojama, kad šią vasarą skaičius turėtų perkopti 1 mln. automobilių ribą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas