Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vienas moderniausių švaros centrų - prekybos centre

Šią savaitą duris atvėrė naujas inovatyvus ir analogų Pabaltijo šalyse neturintis „Švaros brolių“ automobilių švaros centras įsikūręs PC „Panorama“ požeminėje stovėjimo aikštelėje.
Automobilių plovykla prekybos centro požeminėje automobilių stovėjimo aikštelėje
Automobilių plovykla prekybos centro požeminėje automobilių stovėjimo aikštelėje

Tai vienas nedaugelio pasaulyje automobilių švaros centrų, įsikūręs prekybos centro požeminėje automobilių stovėjimo aikštelėje ir vienintelis toks Baltijos šalyse.

Oficialaus pristatymo metu svečiai, tarp kurių buvo ir Vilniaus vicemeras Romas Adomavičius, galėjo savo akimis pamatyti profesionalų „Švaros brolių“ meistrų pasirodymą ir net išbandyti naujausią įrangą, atgabentą iš Italijos, JAV ir Vokietijos.

„Švaros broliai“ automobilių švaros priežiūros srityje darbuojasi jau daugiau negu 14 metų ir vis plečia savo tinklą. Šis naujai atidarytas švaros centras yra septintas Vilniuje ir jau dešimtas Lietuvoje . Jame darbuojasi iki 20 automobilių švaros priežiūros specialistų. Teikiamų paslaugų sąrašas yra labai platus: nuo automobilio plovimo su sausinimu ir vaškavimu iki poliravimo ir kėbulo padengimo teflono danga.

Naujojo centro darbuotojai naudodami naujausią ir profesionalią įrangą per vieną darbo dieną (12 valandų) gali pasirūpinti net iki 120 automobilių švara.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito