Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ypatingai technikai skirtoje saugykloje – užuomina apie Dakare dviem ratais lenktyniauti norintį lietuvį

Vilniuje duris atvėrė ypač branginamai technikai skirta saugykla. Projekto autoriai tikina, kad galės užtikrinti išskirtinių automobilių, kitos technikos savininkams ramų miegą žinant, kad jų nuosavybė akylai saugoma ir prižiūrima.
Prabangių automobilių VIP klubas
Prabangių automobilių VIP klubas / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Vilniuje įsikūrusios TechDaiktams.lt saugyklos vadovas Vytas Poderis teigia, kad paslaugos klientams siūlys ne tik saugojimą, bet ir priežiūrą bei narystę uždarame klube.

Kaip teigiama pranešime žiniasklaidai, erdviose ir nuolat šildomose patalpose įrengta signalizacija, analitinė stebėjimo sistema, be to, teritorija saugoma saugos tarnybos.

Dar vienas paslaugos komponentas – TechDaiktams.lt komanda, kuri klientams teiks transporto priemonių valymo, aptarnavimo, konservavimo paslaugas, informuos apie po sezono atsiradusius kėbulo pažeidimus ar gedimus.

Daug keliaujantys klientai galės pasinaudoti ir transporto priemonės pristatymo į ir iš bet kurios Europos Sąjungos (ES) šalies paslauga.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Prabangių automobilių VIP klubas
Luko Balandžio / 15min nuotr./Prabangių automobilių VIP klubas

Ne tik automobiliams

Kaip teigia projekto autoriai, paslauga skirta, ne tik prabangių automobilių ar valčių savininkams, bet ir technikos entuziastams.

„Klientams siūlome naudotis visa čia esančia įranga. Norime, jog čia atvykę jie turėtų galimybę įgyvendinti savo svajones: restauruotų, modifikuotų ar tiesiog praleistų gerai laiką su bendraminčiais. Galime pasiūlyti viską, ko reikia – keltuvus, aukščiausios kokybės įrankius ir visas reikiamas priemones svajonių projektams“, – sako V.Poderis.

Ruošia Dakarui motociklininką

Projekto autoriai atskleidžia ir dar vieną naujieną. Jų planuose ir 2022 m. Dakaro ralis, kuriam ruoštis pradedama jau dabar. Šiam išbandymui pasiryžo Lietuvos motokroso čempionas 125CC ir OPEN klasėse, Raimondas Machrovas.

Tikslai ambicingi: ne tik finišuoti, bet ir patekti tarp 50 geriausiųjų pasaulio motociklininkų. To iki šiol nepavyko nei vienam lietuviui.

Sportininkas intensyviai ruošiasi pasitelkdamas specialią programą. Šioje programoje taip pat yra ir 2 išskirtiniai simuliatoriai – G jėgos perkrovų generatorius bei motociklo kampo laikymo. Pastarasis ypatingai naudingas mokantis važiuoti į stačias kopas.

„Šie simuliatoriai unikalūs Lietuvoje, jie neabejotinai prisidės prie Raimondo rezultatų“, – sako Vytas Poderis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas