Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Achemos grupė“ pirkimus perkėlė į skaitmeninę sistemą „SAP Ariba“

Vienas didžiausių prekių ir paslaugų pirkėjų Lietuvoje, koncernas „Achemos grupė“, kasmet paskelbiantis daugiau nei 3 tūkst. pirkimų, juos skaitmenina – visose grupės įmonėse įdiegta pirkimų valdymo sistema „SAP Ariba“, pranešė grupė.
Koncernas „Achemos grupė“
Koncernas „Achemos grupė“ / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.
Temos: 1 Achemos grupė

Iki šiol „Achemos grupė“ naudojo vidinę pirkimų sistemą, per kurią daugiau kaip 30 koncerno įmonių Lietuvoje įsigydavo prekių, paslaugų ir žaliavų iš vietinių tiekėjų.

„Senoji pirkimų sistema jau nebeatitiko šiandieninių mūsų poreikių. Esame pirmoji lietuviško kapitalo įmonė, įdiegusi „SAP Ariba“ pirkimų valdymo sistemą. Sprendimas yra šiuolaikiškas, lengvai integruojamas su kitomis mūsų sistemomis“, – pranešime teigė „Achemos grupės“ IT vadovas Tadas Jusys.

„Šios platformos vartotojai tampa didžiausio pasaulyje verslas-verslui (B2B) tinklo dalimi, kur įmonės gali prisijungti, skaitmeniniu būdu bendradarbiauti ir virtualiai sudaryti sandorius su milijonais tiekėjų ir partnerių“, – pranešime sakė „SAP Lietuvos“ pardavimo vadovas Kęstutis Kasakaitis.

„SAP Ariba“ yra debesijos platforma, skirta pirkimams bet kurioje pramonės šakoje, ja naudojasi daugiau kaip 6,7 mln. įmonių visame pasaulyje. Skaičiuojama, kad per „SAP Ariba“ sistemą kasmet atliekama pirkimų už maždaug 3 trilijonus JAV dolerių – daugiau nei „Amazon“, „Ebay“ ir „Alibaba“ kartu sudėjus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas