Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Akcijos ne tik iš plakatų – „Mano Rimi“ kortelė atveria naudas ne tik parduotuvėse

Užsukę į parduotuvę pirmiausia dauguma dėmesį atkreipia į kabančius akcijų plakatus. Bet ar žinojote, kad „Rimi“ parduotuvėje vykdomos akcijos neapsiriboja tik jomis? Apie tai, kokias galimybes atveria „Rimi“ lojalumo kortelė tinklaraštininkė Kotryna Remeikaitė kalbasi su „Rimi“ ryšių su klientais valdymo vadove Karolina Pareigyte-Kvieskiene.

Nuolaidos ne tik parduotuvėje

Dažnas mano, kad „Mano Rimi“ lojalumo kortelės suteikiamomis naudomis galima pasinaudoti tik „Rimi“ parduotuvėse. Tačiau tai – toli gražu ne visos kortelės galimybės. Be įprastų nuolaidų siūloma pasinaudoti ir partnerių teikiamais pasiūlymais.

„Su „Mano Rimi“ kortele galima pasinaudoti ne tik tam tikromis naudomis ir nuolaidomis pačiose parduotuvėse, bet ir naudotis partnerių pasiūlymais. Mūsų mylimiausi partneriai – „Benu vaistinės“, „Neste“ degalės ir „Omniva“. Todėl pirkėjai su „Mano Rimi“ lojalumo kortele gali gauti tam tikras nuolaidas tiek degalams, tiek maisto papildams ar vaistams, tiek siųsti siuntas per „Omniva“ savitarną pigiau. Kiekvieną mėnesį turime ir mažesnių, lokalių partnerių, su kuriais bendradarbiaujame. Šiuo metu iki lapkričio pabaigos siūlome specialią nuolaidą pirkėjams Kaune – „Cinamon“ kino teatre antradieniais jie gali nusipirkti du kino teatro bilietus už vieno kainą.“

„Rimi“ atstovė taip pat išskiria ir dažną bendradarbiavimą su „Gera dovana“ ar „Noriunoriunoriu.lt“ – pirkėjams siūlo įvairias pramogas pigiau arba dalyvauti loterijose su smagiais prizais.

Šiuo metu galiojančių partnerių pasiūlymų K. Pareigytė-Kvieskienė siūlo ieškoti plakatuose parduotuvėse arba „Mano Rimi“ kortelių terminaluose arba adresu manorimi.lt.

Auginantiems mažylius ir senjorams – specialūs pasiūlymai

Dar vienas iš išskirtinių „Rimi“ pasiūlymų – nuolaidų programa, auginantiems mažamečius vaikus. Programoje „Mano šeimai“ kviečiamos dalyvauti visos šeimos, auginančios vaikus iki 16 metų. Užsiregistruoti į programą galima savo paskyroje manorimi.lt, kortelių terminale bet kurioje parduotuvėje ar „Rimi“ programėlėje.

„ „Mano šeimai“ programos nariai, turintys vaikų iki vienerių metų gauna specialias nuolaidas maisto produktams, pagal „Rimi“ dietologės sudarytą planą, žiūrint, kokius produktus reikia įvesti į vaiko racioną. Šeimos, turinčios vaikų iki trijų metų gali naudotis net 20 procentų nuolaida sauskelnėms, mažylių maistui ir gėrimams. Auginantiems vaikus iki 16 metų, taikomos specialios nuolaidos vaiko gimtadienio proga, tarp jų ir žaislams. O šeimos, sutinkančios gauti naujienlaiškius, kiekvieną mėnesį gauna laiškus su įvairiausiomis nuolaidomis ir naujausia informacija“, – apie „Mano Rimi“ lojalumo programos naudams šeimoms pasakoja K. Pareigytė-Kvieskienė.

„Rimi“ stengiasi nepamiršti ir senjorų – siūlo lojalumo programą ir jiems. Kiekvieną pirmadienį prie lojalumo programos prisijungusiems senjorams taikoma 10 procentų nuolaida prekių krepšeliui. Šia nuolaida senjorai gali pasinaudoti tiek fizinėse, tiek elektroninėje „Rimi“ parduotuvėse.

„Gauti šią nuolaidą senjorai gali registruotis „Mano Rimi“ kortelių terminale – paskyroje reikia įvesti pirmus senjoro pažymėjimo skaičius. Jeigu kyla klausimų, senjorai tikrai gali kreiptis į „Rimi“ klientų aptarnavimo centrą – tiek nemokamu telefonu +370 800 29 000, tiek elektroniniu paštu, ir pridėsime juos prie programos“, pasakoja „Rimi“ ryšių su klientais valdymo vadovė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas