Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Avia Solutions Group“ savo kontroliuojančios bendrovės būstinę perkelia į Airiją

Viena didžiausių keleivių bei krovinių pervežimo pajėgumų teikėja „Avia Solutions Group“, dirbanti su avialinijomis visame pasaulyje, nusprendė kelti grupės būstinę iš Kipro į Airiją, rašoma įmonės pranešime spaudai.
Avia Solutions Group
Avia Solutions Group / Įmonės nuotr.

Po perkėlimo „Avia Solutions Group“ taps antra didžiausia Airijoje registruota aviacijos srities kompanija, nusileidžiančia tik aviacijos gigantui „Ryanair“, neskaitant lėktuvų lizingo bendrovių, priklausančių bankams ar investiciniams fondams.

Įmonių grupė planuoja perkėlimą užbaigti ir būstinės duris oficialiai atverti 2023 metų pirmąjį ketvirtį, rašoma pranešime spaudai.

„Sprendimą dėl kontroliuojančios bendrovės perkėlimo iš vienos Europos Sąjungos valstybės į kitą priėmėme, atsižvelgdami į ambicingus grupės tarptautinės plėtros planus ir įvertinę, kad šiuo metu palankiausia Europos Sąjungos valstybė tokiems planams įgyvendinti yra būtent Airija. Ši jurisdikcija ypatingai palanki aviacijos paslaugas teikiančioms įmonėms, o tai turės teigiamos įtakos įgyvendinant ilgalaikius „Avia Solutions Group“ plėtros planus“, - teigia „Avia Solutions Group“ generalinis direktorius Jonas Janukėnas.

Anot įmonių grupės vadovo, Vilniuje įsikūręs vienas iš grupės globalių paslaugų centrų ir toliau dirbs kaip įmonių grupės paslaugų ir valdymo centras, todėl Lietuvos atstovybėje dirbantys „Avia Solutions Group“ darbuotojai ir klientai pokyčių nepajaus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus