Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Birželis portale 15min: 1,25 mln. lankytojų, nauji autoriai ir projektai

Interneto rinkos tyrimų bendrovės „Gemius“ duomenimis, 2021 m. birželio mėnesį naujienų portalas 15min.lt pagal realių vartotojų skaičius užėmė antrąją vietą. Per mėnesį portalą aplankė 1 250 745 lankytojai.
15min redakcija
15min redakcija / Luko Balandžio / 15min nuotr.
Temos: 2 15min Žiniasklaida

Statistika rodo, kad portalas turi tvirtą auditoriją didžiausiuose miestuose ir yra populiarus tarp smulkaus verslo atstovų, aukščiausio bei vidutinio lygio vadovų – pastarieji čia praleidžia didžiausią laiko dalį (8,7 proc.) lyginant su kitais portalais.

Pagal daugelį kitų parametrų portalas yra tarp trijų populiariausių naujienų portalų.

Mokamo turinio MAX prenumeratorių skaičius birželį paaugo 6,5 proc.

Birželį15min žengė kokybinį šuolį, įtraukdamas naujus autorius ir partnerius į savo projektus. Prie mokamo turinio MAX autorių komandos prisijungė televizijos laidų, renginių vedėjas, prodiuseris, buvęs Seimo pirmininkas Arūnas Valinskas, kas dvi savaites besidalijantis savo įžvalgomis apie Lietuvos visuomenės gyvenimą. Autorių kolektyvą taip pat papildė buvęs Konstitucinio Teismo pirmininkas Dainius Žalimas, reguliariai rašantis teisinėmis, politinėmis ir visuomeninėmis temomis. MAX prenumeratoriai pirmieji gali pamatyti ir išgirsti į gyvą sceną grįžusius Justino Jankevičiaus pokalbių šou „Nesiaukite Live“.

Sporto mėgėjų didelio dėmesio sulaukė nauja krepšinio tinklalaidė „Pikenrolas“, kurioje komentatoriaus gebėjimais sužibo Linas Kleiza.

Valdo Kopūsto / 15min nuotr./Dainius Adomaitis, Linas Kleiza
Valdo Kopūsto / 15min nuotr./Dainius Adomaitis, Linas Kleiza

Ypatingą dėmesį birželio mėnesį portalas skyrė ir Europos futbolo čempionatui – skaitytojams buvo pateikiama ne tik naujausia informacija, įžvalgos, rungtynių analizės, bet ir didelio sporto aistruolių susidomėjimo sulaukę specialūs tinklalaidės „Skrieja kamuolys“ epizodai.

15min pakvietė miestų, miestelių, kaimų ir regionų bendruomenes pildyti anketą ir pranešti apie ypatingus žmones, verslus, puoselėjamas tradicijas, lankytinus objektus ir neatrastas rekreacines vietas savo gyvenamoje vietoje ir apylinkėse. Įvertinę gautas anketas, mūsų komanda atrinko 23 miestus ir miestelius, kuriuos aplankys per visą vasarą ir jų istorijas papasakos bei pasidalins su visa Lietuva! Istorijas kviečiame skaityti ir sekti polapyje „Vasarojam Lietuvoj“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas