Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Civinity“ siekia įsigyti bendrovės „Valandinis“ kontrolinį akcijų paketą

Viena didžiausių pastatų priežiūros ir inžinerinių sprendimų grupių Baltijos šalyse „Civinity“ pasirašė sutartį dėl kontrolinio 51 proc. akcijų paketo įsigijimo ir artimiausiu metu kreipsis į Konkurencijos tarybą dėl šio sandorio. Sandorio suma ir detalės, kol nėra gautas oficialus leidimas, neatskleidžiamos, per biržą pranešė bendrovė.
„Civinity“
„Civinity“ / „Civinity“ nuotr.
Temos: 1 Sandoris

„Tikėdami dalijimosi ekonomikos principu ir matydami, kad jis gali sėkmingai veikti mūsų industrijoje, nusprendėme investuoti į “Valandinį„ ir padėti įmonei toliau sėkmingai augti ne tik Lietuvoje, bet ir plėstis už jos ribų. Atsižvelgdami į “Civinity„ grupės veiklos sritį, taip pat įžvelgiame sinergijos galimybes tarp verslų, kurias ketiname išnaudoti ateityje“ – sako grupės akcininkas D.Jacka.

„Valandinis“ 2021 metų pajamos siekė 2, 181 mln. EUR, pelnas prieš mokesčius – 153 tūkst. eurų. Bendrovėje 2021 gruodžio 31 dirbo 9 darbuotojai. 2022 m. pirmą pusmetį bendrovės pajamos siekė 1,165 mln. eurų ir augo 38% lyginant su tuo pačiu praėjusių metų laikotarpiu.

„Civinity“ yra viena didžiausių pastatų priežiūros ir inžinierinių sprendimų grupių Baltijos šalyse. Birželio pabaigoje konsoliduotos Civinity grupės pardavimo pajamos siekė 33,8 mln. eurų, grupėje dirba 1890 darbuotojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas