Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Continental“ komunikacijos vadovė I.Koncevičiūtė palieka įmonę

„Continental“ Lietuvoje komunikacijos ir korporatyvinių reikalų vadovė Ieva Koncevičiūtė palieka įmonę po 4.5 metų darbo. Bendrovėje ji išdirbs iki liepos 14d. Po jos išėjimo pozicija bus restruktūrizuojama.
Ieva Koncevičiūtė
Ieva Koncevičiūtė / „Continental“ nuotr.

Koncevičiūtė prisijungė prie įmonės dar prieš „Continental“ gamyklos Kaune atidarymą 2019 metais.

„Labai džiaugiuosi tuo, ką su komanda per beveik 5 metus pavyko nuveikti. Tikrai aktyviai pristatėme „Continental“ Lietuvos visuomenei ir tuo pačiu pristatėme Lietuvą pasaulinėje „Continental“ bendruomenėje. Padarėme svarbių kampanijų kaip „Ateitis – elektronikams“. Dėjome daug pastangų, kad susiburtų ir užsikurtų automobilių industrijos bendruomenė Lietuvoje ir jos balsas būtų išgirstas. Tikiuosi visos iniciatyvos ir toliau sėkmingai tęsis“, – teigė I.Koncevičiūtė.

Palikdama „Continental“, Ieva Koncevičiūtė pabrėžia, kad tai buvo išlauktas sprendimas, tačiau kol kas nėra nusprendusi, koks bus kitas jos karjeros žingsnis. „Buvo labai intensyvūs metai su „Continental“. Atidaviau, ką galėjau geriausio, bet pradėjau jausti, kad marškinėliai išaugti ir reikia ieškoti naujų iššūkių. Nuspręsti, kas toliau – neskubu, reikia pertraukos. Kurį laiką konsultuosiu komunikacijos ir darbdavio įvaizdžio klausimais“, – teigė I.Koncevičiūtė.

Prieš pradedant darbą „Continental“, I.Koncevičiūtė buvo investicijų patarėja VšĮ „Investuok Lietuvoje“ bei dirbo su politinėmis kampanijomis Lietuvoje ir Didžiojoje Britanijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas