COVID-19 nokautas populiariai Vilniaus koldūninei: „Jei būtume gavę nuomos kompensaciją, šiandien kalbėtume kita tema“

Maitinimo sektorius yra tarp tų, kurie patyrė didžiausią COVID-19 pandemijos smūgį. Po koronaviruso nokdauno atsikelti taip ir nesugebėjo prieš pusantrų metų Vilniuje pradėjusi veikti koldūninė „Van Dumpling“. Dar pernai vasarą naują maitinimo tašką sostinės centre atidaręs įstaigos vadovas pripažįsta, kad pastaruoju metu kiekvieną dieną dirbo į nuostolį, o pandeminė situacija nekuria aiškių lūkesčių dėl galimybių sėkmingai atnaujinti veiklą.
Laikinai sustojęs verslas Vilniuje
Laikinai sustojęs verslas Vilniuje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pirmadienį feisbuke „Van Dumpling“ kreipėsi į koldūnų mylėtojus su liūdnomis žiniomis – atėjo metas atsisveikinti.

„Pastarųjų metų aplinkybės buvo stipresnės už mūsų norus ir dideles pastangas išlikti“, – teigiama paskyroje.

„Van Dumpling“ taip pat nurodė parduodanti koldūnų likučius su 50 proc. nuolaida ir nurodė besitikinti artimiausiu metu pasimatyti „po mūsų reinkarnacijos“.

Vis dėlto panašu, kad lūkestis atsikurti labiau skirtas palaikyti optimizmui, negu kad rodo realias galimybes.

„Norėjau suteikti žmonėms viltį, bet kol kas nieko konkretaus neplanuoju“, – 15min sakė koldūninę valdančios įmonės direktorius Michailas Pletnevas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų