Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

CPO LT valdyboje – G.Jukna ir A.Žakas

Darbą pradeda nauja centrinės perkančiosios organizacijos (CPO), kurioje nepriklausomais nariais tapo įmonės „GJ Mentoring“ konsultavimo įmonės steigėjas ir vadovas Gražvydas Jukna ir agentūrų „SOMA agency“ bei „Havas creative“ vadovas Arijus Žakas.
Gražvydas Jukna
Gražvydas Jukna / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.
Temos: 1 CPO LT

„Iš naujųjų valdybos narių tikimės svaraus indėlio užtikrinant sklandžią ir efektyvią CPO LT veiklos plėtrą“, – Ekonomikos ir inovacijų ministerijos pranešime sakė ministrė Aušrinė Armonaitė.

G.Jukna taip pat yra Vilniaus universiteto Verslo mokyklos Partnerystės docentas, turi 28 metų vadovavimo patirties pardavimų, darbo su klientais, įmonių valdymo, verslo plėtros srityse. Jis yra buvęs įmonių „Arimex“ ir Lietuvos paštas valdybų narys.

A.Žakas beveik 20 metų dirbo žiniasklaidos, komunikacijos ir rinkodaros srityse, daugiau nei 10 metų vadovauja „SOMA agency“, nuo 2019 metų – ir kūrybinei reklamos agentūrai „Havas creative“. Nuo 2010 metų jis yra Lietuvos marketingo asociacijos LiMA narys.

CPO LT valdybą sudaro trys nariai: du nepriklausomi nariai ir vienas Ekonomikos ir inovacijų ministerijos deleguoto asmens. Ministerijai CPO LT valdyboje atstovauja Viešųjų pirkimų politikos skyriaus patarėja Rima Ambrazevičienė.

Valdybos kadencija – ketveri metai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas