Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Darbuotojų naudų valdymo startuolis „Melp“ pritraukė 182 tūkst. eurų investiciją

Praėjusiais metais įkurtas startuolis „Melp“, pasiūlęs rinkai programėlę įmonių darbuotojų naudų valdymui pritraukė 182 tūkst. eurų investiciją angelų (pre-seed) raunde. Į įmonę investavo „70 Ventures“ – vienas aktyviausių Lietuvoje investicijų akceleratorių dirbančių su B2B platformomis, taip pat keli verslo angelai, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Grynieji eurai
Grynieji eurai / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

„Džiaugiamės pritraukę planuotą investiciją, kuri padės mums pradėti paslaugos pardavimus užsienio rinkose bei toliau vystyti produktą“, – sako „Melp“ vadovas ir bendraįkūrėjas Juozas Sargūnas. „70 Ventures“ komanda garsėja savo patirtimi su B2B rinkai dirbančiais startuoliais, tai mums pravers siūlant paslaugą užsienyje, kur matome sparčiai augantį poreikį talentų pritraukimui ir stiprėjančią darbuotojų naudų įtaką šiame procese“.

„Jau nuo kitų metų pradžios verslo klientams bus suteiktas ir prekyvietės (marketplace) funkcionalumas, kai naudojant asmeninį biudžetą darbuotojas gali savarankiškai įsigyti prekes ir paslaugas. Pirmieji Baltijos šalyse pristatėme galimybę rinktis savo norimas naudas, dabar pridėsime ir lankstumą jas įsigyjant“, – teigia J.Sargūnas.

„Darbuotojų svarba darbdaviams didėja kasdien, todėl pasaulyje matome augančias investicijas į HR-Tech tipo kompanijas. Rinkoje susidarė galimybė darbuotojų naudų valdymo platformoms, kurią laiku įžvelgė ir vysto stipri „Melp“ komanda, o mes investuojame į ambicingus verslo kūrėjus su globaliu augimo potencialu“, – komentuoja fondo „70 Ventures“ vadovaujantysis partneris Per Moller.

Iki šiol startuolis „Melp“ buvo pritraukęs 540 000 eurų investicijų iš įmonės įkūrėjų, konsultantų bei darbuotojų komandos. Pirminė investicija buvo panaudota HR platformos įmonėms bei programėlės kūrimui, o spalio mėnesį produktas jau pristatytas rinkai. „Melp“ sistemoje žmogiškųjų išteklių specialistai gali patogiai kurti, grupuoti ir priskirti papildomas naudas darbuotojams (employee benefits), komunikuoti jas savo komandoms pasirinkta kalba, automatiškai gauti darbuotojų naudų ataskaitas. Darbuotojai turimoje programėlėje aiškiai mato savo turimą naudų paketą bei aiškias vertes, gali rinktis norimas naudas, gauna papildomą informaciją apie taisykles bei sąlygas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas