Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 03 13 /17:04

Didieji prekybos centrai trumpina darbo laiką

Prekybos centrai „Ozas“, CUP bei Vilniaus, Kauno, Šiaulių ir Klaipėdos „Akropoliai“ dėl koronaviruso prevencijos trumpina darbo laiką. Apie tai rašoma pranešimuose žiniasklaidai.
„Ozas“
„Ozas“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pranešime žiniasklaidai rašoma, kad „Maxima“ ir vaistinės „Apotheka“ bei „BENU vaistinė“ nuo kovo 16 d. kasdien dirbs nuo 10 iki 20 val. Visos kitos prekybos ir pramogų centre veikiančios parduotuvės, kavinės ir restoranai bus atviri tik aštuonias valandas – nuo 12 val. iki 20 val.

Nuo kovo 13 d. iki kovo 27 d. prekybos ir pramogų centre „Ozas“ laikinai neveikia kino teatras „Multikino“, sporto klubas „VS-Fitness“, pramogų erdvė „Atrakcionai.lt“, baleto studija „Evolution“, „Karate akademija“, šokių studijos „Todes“ ir „šok/šok“.

„Savo iniciatyva nusprendėme priimti sprendimą ir dėl laikino sutrumpinto darbo grafiko, kuris ateityje bus koreguojamas atsižvelgiant į būsimą situaciją“, – pranešime teigė „Ozą“ valdančios bendrovės „NEPI Rockcastle Lithuania“ mažmeninės prekybos turto valdytojas Antanas Kemėšis.

Nuo kovo 14 d. prekybos centras CUP tiek darbo dienomis, tiek savaitgaliais dirbs nuo 8 val. iki 22 val.

VCUP nuotr./Vilniaus centrinė universalinė parduotuvė
VCUP nuotr./Vilniaus centrinė universalinė parduotuvė

„Maximos“, „Eurovaistinė“ ir kavinės dirbs nuo 8 iki 20 val. Parduotuvės ir paslaugos dirbs nuo 10 iki 20 val. Restoranai – nuo 10 iki 22 val.

„Trumpesnis darbo laikas šiuo metu yra tik viena iš mūsų pasitelktų priemonių. Taip pat šiuo laikotarpiu atsisakome visų, ir akcijinių, renginių“, – pranešime cituojama CUP generalinė direktorė Ona Nevinskienė.

„Akropolis Group“ valdomi prekybos ir pramogų centrai „Akropolis“ Vilniuje, Klaipėdoje ir Šiauliuose laikinai trumpina darbo laiką 2 valandomis. Nuo kovo 14 iki kovo 27 dienos parduotuvės Vilniaus „Akropolyje“ dirbs nuo 11 iki 21 val., Klaipėdos ir Šiaulių „Akropoliuose“ parduotuvės dirbs nuo 11 iki 20 val. „Maxima“ ir „Eurovaistinė“ dirbs įprastu darbo laiku, „Ermitažas“ Vilniuje dirbs nuo 9 iki 21 val.

Atsižvelgiant į LR Vyriausybės nurodymus ir rekomendacijas, nuo šiandien Vilniaus, Klaipėdos ir Šiaulių „Akropoliuose“ laikinai nedirba kino teatrai „Forum Cinemas“, ledo arenos „Akropolio ledas“. Vilniaus „Akropolyje“ taip pat laikinai neveikia pramogų erdvė vaikams „Kakės Makės pasaulis“, sporto baras „O'Learys“, Klaipėdos ir Šiaulių „Akropoliuose“ – vaikų kambariai ir „Apollo boulingas“.

Kauno „Akropolis“ taip pat keičia darbo laiką. Dauguma prekybos centro nuomininkų darbą pradės vėliau ir baigs anksčiau, skelbiama pranešime. Kol kas planuojama, kad darbo laiko pakeitimai galios iki kovo 27 dienos.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Kauno „Akropolis“
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Kauno „Akropolis“

Kauno „Akropolyje“ esanti „Maxima“ ir „Eurovaistinė“ dirbs įprastu laiku nuo 8 iki 22 valandos. Kavinės ir restoranai nuo 11 iki 21 val. Parduotuves ir paslaugų centrai – nuo 11 iki 20 val. Darbo laikas gali būti koreguojamas pasikeitus aplinkybėms. Apie visus pokyčius bus pranešta viešai.

Čia taip pat iki kovo 27 dienos neveiks „Kakės Makės pasaulis“, „X pramogos“ ir kino teatras „Forum Cinemas“.

Visi prekybos centrai nurodė, kad imamasi visų reikiamų higienos, švaros palaikymo priemonių, dezinfekuojami paviršiai, turėklai, durų rankenos. Paruošti dezinfekavimo priemonių dozatoriai klientams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas