Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Dėl salotų trūkumo KFC Australijoje pereina prie kopūstų

Greitojo maisto tinklas KFC prieš kelias dienas pranešė laikinai salotas keičiantis kopūstais, nes dėl tiekimo grandinės problemų, kurias sukėlė šių metų pradžioje Kvynslande ir šiaurinėje Naujojo Pietų Velso valstijos dalyje kilę potvyniai, pritrūko salotų, rašo „The Guardian“.
Restoranas „Kentucky Fried Chicken“
Restoranas „Kentucky Fried Chicken“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„KFC“ informavo pirkėjus, kad dėl tiekimo problemų visoje šalyje, Viktorijos, Naujojo Pietų Velso, Kvynslando, Australijos sostinės teritorijos ir Tasmanijos restoranuose laikinai bus naudojamas salotų ir kopūstų mišinys.

„Šiuo metu patiriame tam tikrų salotų tiekimo grandinės sutrikimų dėl neseniai kilusių potvynių Kvynslande ir Naujojo Pietų Velso valstijoje padarinių“, – internete paskelbė greitojo maisto restoranų tinklas.

„Bendradarbiaujame su keliais tiekėjais, kad suteiktume jiems pagalbą, tačiau manome, kad artimiausiomis dienomis trikdžiai tęsis. Atsiprašome už sukeltus nepatogumus“, – rašė restoranų tinklas.

Praėjusio mėnesio pabaigoje KFC pranešė, kad tie, kurie nemėgsta kopūstų, užsisakinėdami internetu gali iš maisto pašalinti visus žalumynus.

Greitojo maisto užkandinėse mėgstamos „Iceberg“ rūšies salotos kai kuriuose prekybos centruose pabrango iki 12 JAV dolerių už vienetą.

Viename iš Kvynslando slėnių kai kurie salotų augintojai prarado tris derlius iš eilės, pranešė ABC.

KFC nenurodė, kiek laiko trūks salotų, tačiau praėjusią savaitę „AusVeg“ atstovas spaudai „Guardian Australia“ sakė, kad gali šiek tiek užtrukti, kol kainos sumažės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas