„Aero Gallery“ virtuvėje gamino visi šiandienos žymiausi Lietuvos šefai, tą dieną jie išbandė naujus mėsos, žuvies, vietinio regiono produktus ir dalijosi patirtimi tarpusavyje.
Video pagalba, visa tai, kas vyko virtuvėje buvo tiesiogiai transliuojama į salėje gausiai susirinkusius Lietuvos virtuvės grandus bei renginio dalyvius. Ypatingo dėmesio sulaukė – virtuvės meistras Jacobs Haller, virėjo mokslus baigęs Italijos Studtilor virėjų mokykloje, dirbęs Michelin žvaigždėmis įvertintuose restoranuose, kuris pakerėjo visus savo entuziazmu ir kūrybiškom idėjom kaip maistą paversti tikru meno kūriniu.
Svečiui Jacob‘ui talkino – geras jo draugas, Deivydas Praspaliauskas – jauniausias, bet jau įtakingiausias Lietuvos virtuvės šefų padangėje.