Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

E.Muskas taupo: „Twitter“ aukcione parduoda kavos aparatus, šaldytuvus ir net ženklą su garsiuoju logotipu

Milijardieriaus Elono Musko vadovaujama „Twitter“ toliau siekia apkarpyti išlaidas – paskelbtame aukcione įmonė parduoda espreso kavos aparatus, picų kepimo krosnis ir net neoninį ženklą su savo logotipu.
Elonas Muskas
Elonas Muskas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo CNBC, susidomėję pirkėjai aukcioną rengiančios bendrovės „Heritage Global Partners“ interneto svetainėje gali apžiūrėti prekių, kurias „Twitter“ nori parduoti, asortimentą.

Tarp daugybės „Twitter“ parduodamų virtuvės reikmenų yra rotacinė viryklė, keli šaldytuvai ir picų kepimo krosnys. Tarp biuro įrangos – daugybė televizorių, stalų ir konferencijų įrangos.

Bendrovė parduoda net neoninį ženklą, ant kurio matomas įmonės logotipas su paukščiu. Nuo pirmadienio popietės už neoninį ženklą kažkas pasiūlė 17,5 tūkst. JAV dolerių.

123RF.com nuotr./„Twitter“
123RF.com nuotr./„Twitter“

„Atrodo, tai dar vienas ženklas, kad naujasis savininkas E.Muskas, turėdamas daug finansinių sunkumų, siekia mažinti išlaidas, nes kelios bendrovės jau sustabdė savo reklamos kampanijas „Twitter“, – rašo CNBC.

Kelios pilietinių teisių grupės paragino įmones nutraukti reklamą „Twitter“ dėl įtarimų, kad bendrovė nesugeba užkirsti kelio neapykantos kalbos ir kito įžeidžiančio turinio plitimui savo platformoje.

Pats E.Muskas yra užsiminęs apie sunkią bendrovės finansinę padėtį, nors gruodžio pabaigoje jis, kaip pranešama, teigė, kad neinama „greitu keliu“ į bankrotą. Gruodį „The New York Times“ pranešė, kad „Twitter“ nesusimoka už biuro patalpų nuomą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas