Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Ecoservice“ vadovaus J.Nacevičienė, S.Budrevičius dirbs „Eco Baltia“ grupėje

Ekologinių sprendimų bendrovei „Ecoservice“ vadovaus Jurgita Nacevičienė, pakeisianti Saulių Budrevičių, kuris kyla karjeros laiptais ir bus atsakingas už „Ecoservice“ akcininkės – Latvijos „Eco Baltia“ grupės – verslo plėtrą regione, rašoma pranešime žiniasklaidai.
„Ecoservice“
„Ecoservice“ / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 1 Ecoservice, UAB

„Per 15 nepaprastai darbingų ir iššūkių kupinų metų kartu su komanda pavyko sukurti labiausiai atpažįstamą ekologinių sprendimų paslaugas teikiančios bendrovės ženklą, neabejotiną atliekų tvarkymo sektoriaus lyderį Lietuvoje. Nusprendžiau atsitraukti iš operatyvinės veiklos – su partneriais keliame tikslą susitelkti į augančius žiedinės ekonomikos diktuojamus iššūkius. Matome milžinišką mūsų grupės kompanijų potencialą plėtrai atliekų perdirbime visame Baltijos šalių regione – Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje“, – sakė S.Budrevičius.

S.Budrevičius lieka „Ecoservice“ valdybos nariu, taip pat dirbs „Eco Baltia Vide“ stebėtojų taryboje, bus atsakingas už regioninę „Eco Baltia“ grupės plėtrą.

Pasak jo, „Eco Baltia“, turėdama vieno didžiausių Baltijos šalyse privataus kapitalo fondų „INVL Baltic Sea Growth Fund“ bei Europos rekonstrukcijos ir plėtros banko (ERPB) užnugarį, turi didelės plėtros ambicijas. „Tikiuosi, kad mano sukaupta patirtis tvarios aplinkosaugos srityje bus vertinga įgyvendinant planus ne tik Lietuvoje, bet ir kitose šalyse“, – sakė S.Budrevičius.

2021 m. „Ecoservice“ grupei buvo rekordiniai – (neaudituota) konsoliduota apyvarta nuo 2020 m. išaugo 30,1 proc. iki 45,1 mln. eurų, pelnas prieš palūkanas, mokesčius, amortizaciją ir nusidėvėjimą padidėjo nuo 6,01 iki 8,6 mln. eurų.

„Tikimės, kad S. Budrevičiaus prisijungimas sustiprins „Eco Baltia“ vadovų komandą ir leis įmonei pasiekti užsibrėžtus tikslus, o „Ecoservice“ į priekį ves didelę vadovavimo patirtį turinti J. Nacevičienė,“ – sakė „INVL Baltic Sea Growth Fund“ partneris, „Eco Baltia“ stebėtojų tarybos bei „Ecoservice“ valdybos pirmininkas Vytautas Plunksnis.

J.Nacevičienė „Ecoservice“ dirba trejus metus, iki šiol vadovavo „Ecoservice“ įmonių grupės Atliekų rūšiavimo ir perdirbimo verslui. Vadovavimo patirtį ji sukaupė dirbdama „Alma Littera“ įmonių grupėje, bendrovėje „Snaigė“, „Cargill“.

„Esu ugdanti lyderė: darniai veikianti komanda, ilgalaikių tikslų išsikėlimas ir nuoseklus jų siekimas yra pagrindas tvaraus verslo kūrimui. Išreikštą pasitikėjimą vertinu kaip galimybę užtikrinti bendrovės veiklos tęstinumą ir tolimesnių rezultatų siekimą“, – sakė J.Nacevičienė.

Pasak jos, atliekų tvarkymo industrija yra labai dinamiška ir užima svarbią vietą žiedinės ekonomikos cikle, o rinkoje jaučiamas vis didesnis verslo ir visuomenės poreikis tvariems atliekų tvarkymo sprendimams.

„Eco Baltia“ akcininkai yra „INVL Baltic Sea Growth Fund“ (52,81 proc.), ERPB (30,51 proc.) ir bendrovės vadovybė (16,68 proc.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas