Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

El. knygų prenumeratos platforma „Milžinas“ stabdo veiklą

Šių metų birželio 30 dieną elektroninių knygų platforma „Milžinas“ stabdo savo veiklą – nuo šios dienos puslapis www.milzinas.lt ir „Milžino“ programėlė taps neaktyvūs, o visos vartotojų paskyros bus ištrintos, rašoma pranešime spaudai.
Elektroninė knyga
Elektroninė knyga / 123rf.com nuotr.

„Milžino“ platformoje el. knygų įsigijusiems vartotojams patariama jas atsisiųsti ir išsisaugoti atskirai savo įrenginyje. Tai galima padaryti prisijungus prie savo paskyros www.milzinas.lt --> pasirinkti skyrelį „Biblioteka“ --> po knygomis paspausti aktyvią nuorodą „Atsisiųsti”.

Klientams, kurie turi automatinę mėnesinę prenumeratą, paslauga bus sustabdyta nuo birželio 30 dienos. Tiems, kurie turi aktyvuotą 3 mėnesių prenumeratą – prenumerata nutruks automatiškai.

Vartotojams, kurie turi aktyvuotą 6 arba 12 mėnesių prenumeratą, paslauga bus teikiama iki 2022-06-30, o už neišnaudotą prenumeratos laikotarpį pinigai bus grąžinti.

Dėl pinigų grąžinimo klientai raginami kreiptis el. paštu pagalba@milzinas.lt su prašymu grąžinti pinigus už neišnaudotą paslaugą.
Visos paskyros bei asmeniniai duomenys bus ištrinti birželio 30 d.

„Milžinas“ – pirma integruota lietuviškų el. knygų parduotuvė ir skaityklė išmaniesiems įrenginiams, startavusi 2015 metais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi