Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Elektroninė parduotuvė: kada verta ją steigti? (skirta jau turintiems savo verslą)

Jei turite verslą, ko gero, esate vienas iš tų verslininkų, kuris kartas nuo karto pagalvoja apie tai, kaip plėtoti ar patobulinti tai, kas jau sukurta.
Pirkimas internetu
Pirkimas internetu / Fotolia nuotr.

Jei pagamintą produkciją parduodate fizinėse prekyvietėse (parduotuvėje, salone, turguje, prekybos centre), pats metas pagalvoti apie tai, kad produkcija galima parduoti ir internetu, kitais žodžiais tariant – steigti elektroninę parduotuvę. Galime išskirti keletą atvejų, kuomet elektroninė parduotuvė – pats geriausias pasirinkimas. Jei perskaitę šį straipsnį pastebėsite, kad bent viena iš šių situacijų jums yra puikiai pažįstama, pats metas steigti internetinę parduotuvę.

Jums rūpi jūsų pirkėjų patogumas

Turite nuolatinių klientų? Norite pritraukti naujų?  Tačiau tuo pat metu jaučiate atsakomybę pardavimus organizuoti taip, jog esamiems bei būsimiems  jūsų produkcijos pirkėjams  šis procesas sukeltų kuo mažiau streso? Atminkite, jog vardan didesnio patogumo šį tą naudingo galite nuveikti ir jūs. Bene pats rimčiausias žingsnis – elektroninės parduotuvės steigimas. Tai padarius, pirkėjai jūsų produkciją galės įsigyti  bet kuriuo paros metu, neišeidami iš namų, na, o svarbiausia – produkcijos galės įsigyti žmonės, gyvenantys, pačiuose įvairiausiuose šalies  kampeliuose.

Ieškote būdų, kaip sumažinti išlaidas

Kaip žinia, išlaikyti elektroninę parduotuvę yra gerokai pigiau nei fizinę parduotuvę: reikalingas mažesnis skaičius darbuotojų, galima persikelti į gerokai mažesnį biurą, o vietoje kelių – turėti vieną. Taigi, jei jau kuris laikas pastebite, kad išlaidos yra tokio dydžio, kurį būtina mažinti, elektroninė parduotuvė –  vienas patikimiausių būdų tai padaryti.

Norite padidinti pirkėjų skaičių

Koks verslininkas nesvajoja apie dar didesnius pardavimus? To siekia didžioji dalis verslininkų, tačiau, nežinia dėl kokių priežasčių, didelė dalis yra linkę naudoti įvairias reklamos priemones. Žinoma, tai yra taip pat geras pasirinkimas, tačiau svarbu žinoti, kad tam nuolat turėsite skirti lėšų, be to, teks ieškoti žmonių, kurie galėtų  būtų atsakingi už reklamos procesą. Tuo tarpu elektroninė parduotuvė yra gerokai ekonomiškesnis variantas – perkėlus  produkciją į internetinę erdvę, ženkliai padidėja jos pasiekiamumas.

Taigi, jei sutinkate bent su vienu teiginiu, tai reiškia, kad pats metas savo verslą įtvirtinti ir internetinėje erdvėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito