Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Elektroninių ryšių rinkos pajamos augo 6,6 proc. iki 202,3 mln. eurų

Elektroninių ryšių rinkos pajamos antrąjį ketvirtį pirmą kartą viršijo 200 mln. eurų ir siekė 202,3 mln. eurų – 4,1 proc. daugiau nei pirmąjį ketvirtį ir 6,6 proc. daugiau nei prieš metus.
Interneto ryšys
Interneto ryšys / 123RF.com nuotr.
Temos: 2 Pajamos Finansai

Didžiausią dalį bendrųjų elektroninių ryšių pajamų sudarė pajamos, gautos už mažmenines mobiliojo ryšio paslaugas: už interneto prieigos paslaugas – 38,4 proc., o už kalbinio ryšio paslaugas –18,7 proc., pranešė Ryšių reguliavimo tarnyba (RRT).

Pajamos už mobiliojo interneto paslaugas išaugo per ketvirtį augo 5,6 proc., o per metus – 17,1 proc. iki 79,1 mln. eurų. Pajamos už fiksuotojo interneto paslaugas atitinkamai augo 3,2 proc. ir 8,2 proc. iki 28 mln. eurų, o pajamos už mažmenines tarptinklinio ryšio interneto paslaugas – 41,2 proc. ir 55 proc. iki 3 mln. eurų.

Ilgą laiką augęs mobiliuoju ryšiu išsiųstų ir priimtų duomenų kiekis antrąjį ketvirtį 0,8 proc. sumažėjo ir siekė 260,8 PB.

Mobiliojo interneto, teikiamo 5G technologija, paslaugų gavėjų skaičius per ketvirtį išaugo beveik 4 kartus iki 7 tūkst.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas