Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

ESO grupės Stebėtojų taryboje dirbs darbuotojų atstovas

„Energijos skirstymo operatorius“ (ESO) susitarė su profesinėmis sąjungomis, kad sieks per šiuos metus į įmonės stebėtojų tarybą įtraukti jų deleguotą atstovą.
„Lietuvos energijos“ spaudos konferencija
„Lietuvos energijos“ spaudos konferencija / „Lietuvos energijos“ nuotr.

ESO pirmadienį pasirašė susitarimą su visomis 7-iomis įmonėje veikiančiomis profesinėmis sąjungomis. Juo numatyta įtraukti profesinių sąjungų deleguotą darbuotojų atstovą į stebėtojų tarybą ir kartu siekti abiem pusėm svarbių tikslų.

Pasak įmonę kontroliuojančios „Lietuvos energija“ grupės vadovo Dariaus Maikštėno, toks sprendimas leis geriau pasiruošti ateityje rinkos laukiantiems iššūkiams.

„Artimas bendradarbiavimas ir bendras sprendimų priėmimas leidžia darbuotojams labiau įsitraukti į strateginių įmonės tikslų siekimą, o vadovai geriau girdi ir supranta komandai kylančius klausimus bei problemas“, – pranešime sako D.Maikštėnas.

Šiuo metu ESO įmonės stebėtojų tarybą sudaro 3 asmenys, planuojama šį skaičių padidinti iki 5, vieną vietą skiriant darbuotojų atstovui. Tikimasi jį paskirti per trečiąjį metų ketvirtį.

„Esu įsitikinusi, kad šis procesas ir bendradarbiavimas ne tik padės geriau atstovauti darbuotojams, bet ir paskatins stiprėti pačias profesines sąjungas“, – sakė ESO profesinių sąjungų atstovė Dalia Jakutavičė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas