Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„ExxonMobil“ vadovas informavo apie planuojamus atleidimus JAV ir Kanadoje

Pasaulinė naftos milžinė „ExxonMobil“ netrukus paskelbs apie planuojamus atleidimus Jungtinėse Valstijose ir Kanadoje, darbuotojams skirtame laiške informavo bendrovės vadovas Darrenas Woodsas.
nafta
Nafta / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Kad ir kaip sunku, tikiuosi, suprantate, kad tai labai svarbu mūsų įmonės ateičiai“, – rašoma trečiadienio D.Woodso pranešime.

„Pertvarkius įmonę į efektyvesnę ir lankstesnę, sumažės pareigybių poreikis, ir, deja, sumažės mums reikalingų žmonių skaičius“, – pažymėji jis laiške, kuriame apibendrinta darbuotojų forume Hiustone vykusi diskusija.

Neseniai paskelbęs apie atleidimus Europoje ir Australijoje, D.Woodsas teigė, kad įmonė yra bebaigianti rengti veiklos Šiaurės Amerikoje ir kitose pasaulio vietose apžvalgą.

D.Woodso teigimu, bendrovė kovoja su „pražūtingu pandemijos poveikiu“, dėl kurio smarkiai sumažėjo energijos paklausa – susitraukus keliautojų srautams, naftos paklausa sumažėjo 20 procentų.

Nepaisant išlaidų mažinimo priemonių, bendrovė vis dar susiduria su „nepalankiomis aplinkybėmis“.

„ExxonMobil“, kurioje dirba 75 000 darbuotojų visame pasaulyje, susidūrė su smarkiu bendrovės vertės sumažėjimu, kuris paspartėjo per pandemiją, o neseniai Volstryte ją aplenkė atsinaujinančios energijos įmonė „NextEra“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas