Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Girteka Logistics“ pajamos pernai augo 23,7 proc. iki 945,3 mln. eurų

Transporto ir logistikos įmonė „Girteka Logistics“ pernai gavo 945,3 mln. eurų pajamų – 23,7 proc. daugiau nei 2018 metais. Grynasis pelnas mažėjo 51,9 proc. iki 9,2 mln. eurų, pranešė įmonė.
„Girteka“ Lenkijoje
„Girteka“ Lenkijoje / „Girteka“ nuotr.
Temos: 1 Girteka, UAB

„Girteka Logistics“ teigimu, pelno mažėjimui daugiausia įtakos turėjo padidėjusios transportavimo išlaidos ir investicijos į darbuotojus bei technologines naujoves.

Įmonė tikisi, kad 7,4 tūkst. vilkikų ir 7,8 tūkst puspriekabių parkas išliks stabilus per visus 2020 metus.

„2020-ieji bus rimti ir sunkūs metai, tačiau tikiu, jog ir toliau stengdamiesi, kad įmonė būtų orientuota į klientą ir visiškai suskaitmeninta, kartu su 18 tūkst. kolegų mes tapsime stipresni“, – pranešime sakė įmonės vadovas Edvardas Liachovičius.

Nepaisant neigiamo poveikio tiekimo grandinėms ir kelių transportui 2020 metais, „Girteka Logistics“, kurios apie 80 proc. transporto priemonių parko sudaro šaldytuvinės puspriekabės, teigia galinti ir toliau gabenti šviežią ir šaldytą maistą, greito vartojimo prekes, elektroninės prekybos siuntas, vaistus, sveikatos priežiūros produktus ir kitas prekes.

100 proc. „Girteka Logistics“ priklauso įmonei „ME investicija“, kurios 90 proc. akcijų priklauso Mindaugui Railai, 10 proc. – E. Liachovičiui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas