Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 02 26 /19:04

„Cgates“, TV3 grupė sustabdė rusiškų TV kanalų retransliaciją

Atsižvelgdamos į skaudžius įvykius Ukrainoje, „Go3“ ir „Home3“ televizijos sustabdė rusiškų TV kanalų retransliaciją, rašoma „TV3“ kanalų grupės pranešime žiniasklaidai. „Cgates“ taip pat jungiasi prie iniciatyvos netransliuoti propagandinės rusų televizijos, įmonė pranešė pranešimu spaudai
Televizija
Televizija / 123rf.com nuotr.

TV3 grupė sustabdė ne tik „TVCi“, „NTV Mir“, „PBK“, kuriuos uždraudė Lietuvos radijo ir televizijos komisija (LRTK), bet ir kitus rusiškus TV kanalus: „REN TV“, „RTVi“, „CTC“, „Ohota&Rybalka“ ir „MirTV“.

„Go3“ ir „Home3“ televizijos nori įsitikinti, kad bendradarbiavimas su minėtais kanalais nepažeidžia teisės aktų dėl tarptautinių sankcijų taikymo tam tikriems Rusijos Federacijos piliečiams, įmonėms ir organizacijoms.

Papildomai „Go3“ ir „Home3“ televizijos įjungia tarptautinius naujienų kanalus „Euronews“, „BBC World news“ ir „Current Time“ visiems savo vartotojams Baltijos šalyse.

„Cgates“ jungiasi prie TV3 žiniasklaidos grupei priklausančių „Go3“ ir „Home3“ kanalų iniciatyvos nebetransliuoti šios šalies režimui palankių TV kanalų. Pasak „Cgates“ vadovo Tomo Burovo, svarbu užtikrinti, kad Lietuvoje nebūtų suteikta galimybė plisti propagandai.

„Cgates“ jau anksčiau atjungė 6 Rusijos režimui artimus propagandinius televizijos kanalus, be to, savo klientams nemokamai įjungė tokius objektyvius pasaulinius naujienų kanalus, kaip CNN, BBC, „Euronews“, „Bloomberg“, „Deutsche Welle“, RTL, „France24“, „TVP info“, „Ukraine 24“, CNBC ir „Current Time“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas