Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Google“ pratęsė galimybę savo darbuotojams dirbti iš namų iki 2022-ųjų

„Google“ antradienį pranešė dėl pandemijos pratęsianti galimybę savo darbuotojams dirbti iš namų iki kitų metų.
Google
Google / 123rf.com nuotr.

Visame pasaulyje darbuotojai galės grįžti į „Google“ miestelius, jei to norės, nuo sausio 10 dienos, o vietos biurams suteikta teisė nuspręsti, kada sugrąžinti darbuotojus į biurus, pažymėjo bendrovės vykdomasis direktorius Sundaras Pichai (Sundaras Pičajus).

„Džiaugiuosi galėdamas pasakyti, kad daugybė biurų visame pasaulyje jau yra atviri darbui, ir mes sveikiname dešimtis tūkstančių savanoriškai sugrįžusių „Google“ darbuotojų“, – teigė S.Pichai.

„Kelias į priekį gali būti šiek tiek ilgesnis ir duobėtesnis, nei tikėjomės, tačiau aš vis dar esu optimistiškai nusiteikęs, kad kartu tai įveiksime“, – pareiškė bendrovės vadovas.

Jis pažadėjo „Google“ darbuotojus įspėti prieš 30 dienų apie tai, kad jie turės grįžti į savo biurus, ir paskelbė, kad spalio ir gruodžio mėnesiais darbuotojai galės gauti po papildomą laisvą dieną, kad galėtų „pailsėti ir pasikrauti energijos“.

„Google“, „Facebook“ bei kitos technologijų milžinės atidėjo darbuotojų grąžinimo į biurus terminus, siekdamos apriboti COVID-19 plitimą.

Technologijų įmonės taip pat nustatė skiepijimosi ir veido kaukių dėvėjimo reikalavimus, kad biurai būtų saugesni tuo metu, kai JAV ir kitose šalyse auga COVID-19 delta atmainos atvejų skaičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas