Greito maisto restoranų konkurencija gali būti naudinga žmonių sveikatai

„McDonald‘s“ korporacija savo produkcijai nebenaudos antibiotikais užaugintų vištų. Imtis šių priemonių paskatino vis labiau savo sveikata besirūpinantys klientai.
Antrą dešimtį Lietuvoje veikiantis "McDonald's" džiaugiasi kasmet augančiu pelnu ir žada naujų restoranų atidarymus
Antrą dešimtį Lietuvoje veikiantis "McDonald's" džiaugiasi kasmet augančiu pelnu ir žada naujų restoranų atidarymus / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Greito maisto restoranas taip pat teigia šalinantis dirbtinius konservantus iš „Chicken McNuggets“ ir kai kurių pusryčių patiekalų bei pradės gaminti mėsainių bandeles be daug fruktozės turinčio kukurūzų sirupo, rašo „Reuters“

„McDonald‘s“ ėmėsi pokyčių po to, kai kiti greito maisto tinklai pradėjo koreguoti savo meniu, atsižvelgdami į sveiką gyvenimo būdą propaguojančių klientų poreikius.

Jau anksčiau sveikatos specialistai išreiškė susirūpinimą, kad su paukštiena į žmogaus organizmą patekusių antibiotikų efektyvumas gali sumažėti vėliau siekiant jais gydyti žmonių ligas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų