Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gynybos ir saugumo startuoliams – 13,5 mln. eurų paramos

Gynybos ir saugumo paslaugas bei produktus kuriantiems Lietuvos startuoliams bus paskirstyta 13,5 mln. eurų paramos iš Krašto apsaugos ministerijos finansuojamo Gynybos investicijų fondo.
Kibernetinio saugumo ir kibernetinės gynybos pratybos"GIntarinė migla 2018" ir "Kibernernetinis skydas 2018"
Kibernetinio saugumo ir kibernetinės gynybos pratybos"GIntarinė migla 2018" ir "Kibernernetinis skydas 2018" / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Pagal rizikos kapitalo priemonę „MILInvest“ bus steigiami akceleravimo ir rizikos kapitalo fondai, pranešė „Investicijų ir verslo garantijos“ („Invega“).

„Finansinė priemonė „MILInvest“ yra naujas analogų neturintis produktas Lietuvos finansavimo rinkoje. Dabar yra pirminis etapas – pasiruošimas fondo valdytojo atrankai. Turime gerai pasiruošti ir atrinkti itin profesionalų valdytoją, gebantį pritraukti naujų produktų, paslaugų gynybos ir saugumo sektoriuje kūrėjus“, – pranešime sakė „Invegos“ generalinis direktorius Kęstutis Motiejūnas.

Parama skatins eksperimentinę plėtrą ir inovacijas gynybos ir saugumo srityje, investuojant į besikuriančias ir perspektyvias labai mažas, mažas ir vidutines įmones.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas