Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Hyatt Hotels“ įsigis „Apple Leisure Group“ už 2,7 mlrd. JAV dolerių

Amerikiečių viešbučių tinklas „Hyatt Hotels“ pasirašė sutartį dėl „Apple Leisure Group“ įsigijimo iš privačių investicinių įmonių „KKR & Co.“ (KKR) ir „KSL Capital Partners“ (KSL) už 2,7 mlrd. JAV dolerių, pranešė „Hyatt Hotels“.
JAV doleriai
JAV doleriai / 123RF.com nuotr.
Temos: 2 Verslas Finansai

Sandoris leis „vienai didžiausių svetingumo įmonių pasaulyje išplėsti savo portfelį viešbučių valdymo pramonėje ir suteiks galimybę kontroliuoti vieną didžiausių Jungtinėse Valstijose užsakomųjų skrydžių ir kelionių į Meksiką, Dominikos Respubliką, Jamaiką ir Karibų jūros regioną organizatorių.

„Apple Leisure“ valdo tinklus „Secrets“, „Dreams“ ir „Breathless Resorts & Spa“ bei rengia ekskursijas „CheapCaribbean.com“ ir „Apple Vacations“ vardu.

Įmonė taip pat teikia pervežimo į oro uostą, ekskursijų ir turų organizavimo paslaugas, taip pat planuoja verslo renginius.

KKR ir KSL bendrovę įsigijo iš „Bain Capital“ 2017 metais, o sandorio suma nebuvo atskleista.

Nuo tada „Apple Leisure“ įvykdė daugybę įmonių susijungimų ir įsigijimų, įskaitant susijungimą su „The Mark Travel“, o 2018 metais sudarė susitarimą dėl Ispanijos „Alua Hotels & Resorts“ daugumos akcijų įsigijimo.

KKR valdo 429 mlrd. JAV dolerių vertės aktyvų privataus kapitalo, paskolų, nekilnojamojo turto, infrastruktūros ir draudimo sektoriuose. Naujausi bendrovės sandoriai apima susitarimą perimti debesų kompiuterijos platformų kūrėją „Cloudera“ už 5,3 mlrd. JAV dolerių kartu su privataus kapitalo įmone „Clayton Dubilier & Rice“.

Savo ruožtu KSL daugiausia dėmesio skiria investicijoms į turizmą ir poilsį, įskaitant viešbučius, poilsio namus, klubus, nekilnojamąjį turtą ir kelionių paslaugas. Nuo pat įkūrimo 2005 metais bendrovė yra pritraukusi daugiau nei 15 mlrd. JAV dolerių investicijų.

Pirmadienį preliminarios prekybos metu „Hyatt“ akcijos pabrango 1,2 procento.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas