Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„I asset management“ valdybos pirmininku tapo Mindaugas Strėlis

Pasikeitė investicijų bendrovės „I asset management“ valdybos sudėtis – prie valdybos prisijungė ir buvusią valdybos narę bei pirmininkę Indrę Butkevičiūtę šiose pareigose pakeitė pagrindinis bendrovės akcininkas Mindaugas Strėlis. Valdyboje toliau dirbs bendrovės vadovas Ernestas Kazbaras, ryšių su investuotojais vadovas Simonas Jurgionis ir „Nucapital“ fondo valdytojas Martynas Kavaliauskas, rašoma „I asset management“ pranešime spaudai.
Mindaugas Strėlis
Mindaugas Strėlis / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 2 Verslas Karjera

„Dėkojame Indrei Butkevičiūtei už indėlį į valdybos darbą ir linkime sėkmės naujose veiklose. Džiaugiamės, kad prie įmonės valdybos prisijungus didžiulę patirtį finansų rinkose bei gerovės valdymo srityje turintis Mindaugas Strėlis.

Su jo pagalba galėsime ne tik greičiau įgyvendinti mūsų strateginės plėtros projektus bet ir vystyti naujus bei sutelkti didesnį dėmesį institucinių investuotojų pritraukimui“, – sako „I asset management“ direktorius Ernestas Kazbaras.

Pasak bendrovės vadovo, strateginiai „I asset management“ tikslai – sparti plėtra centrinėje ir rytų Europoje bei reikšmingas fondų turto portfelio didinimas – nesikeičia. „Ir toliau stiprinsime lyderystę rinkoje plėtodami ir įgyvendindami savo pagrindines investavimo strategijas. Keliame sau tikslą per kelis artimiausius metus tapti Vakarų Europos institucinių investuotojų platforma į Baltijos šalių ir CRE regioną“, – teigia E.Kazbaras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas